ALPHA: Αυτή θα είναι η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη - Όλες οι λεπτομέρειες

Ποιο θα είναι το concept;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ALPHA: Αυτή θα είναι η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη - Όλες οι λεπτομέρειες

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και πολύ καιρό η Αντελίνα Βαρθακούρη άλλαξε τηλεοπτική στέγη και πλέον βρίσκεται στην ομάδα του ALPHA με δική της εκπομπής. Στο «Μεσημέρι yes» αποκάλυψαν όλες τις λεπτομέρειες του concept.

Είναι κλειδωμένο πλέον πως η Αντελίνα Βαρθακούρη υπέγραψε συμβόλαιο με τον ALPHA. Η παρουσιάστρια που αγαπήσαμε περισσότερο μέσα από το Globettroters μαζί με τον σύζυγο της, Χάρη κάνοντας ταξίδια σε πολλές χώρες παγκοσμίως διανύει μια πολύ καλή επαγγελματική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Μεσημέρι yes», το concept της εκπομπής της θα είναι ότι θα μπαίνει σε σπίτια ανθρώπων όπου μπορεί πχ, να παίζει ένα επιτραπέζιο στο ένα, μπορεί να μπαίνει στην κουζίνα και να μαγειρεύει σε ένα άλλο.

Χαμός επικρατεί στον Alpha με την διάδοση της είδησης ότι πρόσωπο από τον Γιώργο Λιάγκα πάει στην εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη! Το Vanda's blog σας έχει το ρεπορτάζ - φωτιά και οι εξελίξεις τρέχουν!

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την Αντελίνα Βαρθακούρη! Έδωσαν επισήμως τα χέρια!

Μόλις έσκασε η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την Αντελίνα Βαρθακούρη καθώς έδωσαν και επίσημα τα χέρια με την παρουσιάστρια.

Τι αναφέρει ο σταθμός;

"O Alpha ενισχύει το κομμάτι της ψυχαγωγίας καλωσορίζοντας την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Ο αυθορμητισμός και η φρεσκάδα της Αντελίνας, ταιριάζουν στο προφίλ του Alpha, που επιλέγει να εκπροσωπείται από πρόσωπα που μιλούν στην καρδιά του τηλεθεατή με αμεσότητα, οικειότητα και ειλικρίνεια. Της ευχόμαστε καλή αρχή και κάθε επιτυχία".

Πριν λίγες ημέρες η Αντελίνα βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και είχε αναφερθεί στην σχέση τους.

"Ακούγαμε τόσο καιρό ότι η Αντελίνα Βαρθακούρη έρχεται στον Alpha. Εμείς δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε μέχρι αυτό να έχει έναν πιο επίσημο χαρακτήρα γιατί αφορά στο κανάλι μας και στο σπίτι μας" ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.