Η ανθοδέσμη που δέχτηκε η Μπάγια Αντωνοπούλου για το ξεκίνημα της στο Mega - Ποιος την έστειλε;

Η αποκάλυψη στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανθοδέσμη που δέχτηκε η Μπάγια Αντωνοπούλου για το ξεκίνημα της στο Mega - Ποιος την έστειλε;

Πρεμιέρα στο Mega έκανε η Μπάγια Αντωνοπούλου την Δευτέρα με ενημερωτική εκπομπή. Για το νέο της αυτό ξεκίνημα της ευχήθηκαν όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ένα όμως στο οποίο έχει τεράστια αδυναμία, της έστειλε όμορφη ανθοδέσμη.

Ο λόγος για την Μαντώ Γαστεράτου. Οι δυο τους εκτός από καλές φίλες είναι και κουμπάρες, καθώς η παρουσιάστρια την είχε παντρέψει τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ανάβυσσο με τον Νίκο Ισηγόνη σε έναν παραμυθένιο γάμο.

Έτσι λοιπόν η κουμπάρα της θέλησε να της ευχηθεί για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα. Συγκεκριμένα της έστειλε μια πολύ όμορφη ανθοδέσμη με μια κάρτα με πολύ γλυκές ευχές και η Μπάγια Αντωνοπούλου θέλησε να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται! Σου αξίζουν τα καλύτερα αγάπη μου! Καλή αρχή! Υ.Γ. Θα είμαι μια ζωή δίπλα σου μέχρι τα βαθιά γεράματα, ξέρεις με τις ρόμπες και τις γάτες μας… Σ’ αγαπώ πολύ, ήταν τα λόγια της κάρτας.

Μπάγια Αντωνοπούλου MEGA

Tο Mega και η Μπάγια Αντωνοπούλου χτυπάει τον ΑΝΤ1 στα νούμερα τηλεθέασης του Γιώργου Παπαδάκη και η πτώση στο σύνολο είναι... ακαριαία για τον παρουσιαστή.

Το MEGA επέστρεψε στις οθόνες μας - H λαμπερή πρεμιέρα με την Μπάγια Αντωνοπούλου

Στις τηλεοπτικές μας οθόνες επέστρεψε το MEGA με την λαμπερή πρεμιέρα να γίνεται σήμερα στις 6 το πρωί. Από την συχνότητα του σταθμού καλημέρισε τους τηλεθεατές η Μπάγια Αντωνοπούλου μαζί με τον Νίκο Φιλιππίδη και την εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA». Αυτό θα είναι μάλιστα το σημερινό πρόγραμμα.

«Είμαστε στον αέρα! Έχουμε την ξεχωριστή χαρά και τιμή να είμαστε αυτοί που θα σας υποδεχτούμε στο νέο… παλιό Μεγάλο Κανάλι. Η αλήθεια είναι ότι είναι μία σχέση, η οποία μόνο ξένους δεν μας λες, δηλαδή, εσάς τους τηλεθεατές κι εμάς εδώ από το Μεγάλο Κανάλι και αν και βρισκόμαστε στο και πέντε και όχι στο Παρά Πέντε της νέας εποχής, αν εσείς νιώθετε ότι είστε κυκλωμένοι από Απαράδεκτους, αν νιώθετε ότι κάποιοι σας βλέπουν ψηλά, από το Ρετιρέ, τότε μείνετε στο Μεγάλο Κανάλι των Σαββατογεννημένων, το Mega. Είμαστε στο Mega όπως πάντα!», ήταν το συγκινητικό μήνυμα των παρουσιαστών στην έναρξη.

Στο νέο Mega η Ελένη Μενεγάκη; - Η ερώτηση στον Διευθυντή προγράμματος και η απάντησή του