Καφέ της Χαράς: Η αδερφή της Βάλιας είναι σαν φωτοτυπία της - Η φωτογραφία με τον Χάρη Ρώμα

Την έχετε δει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: Η αδερφή της Βάλιας είναι σαν φωτοτυπία της - Η φωτογραφία με τον Χάρη Ρώμα

Την αδερφή της Βάλιας από το Καφέ της Χαράς την έχετε δει; Πόζαρε σε μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί με τον θείο της, Χάρη Ρώμα. Όπως θα δείτε και εσείς, με την Έφη Ρασσιά είναι σαν... φωτοτυπίες. Έχουν πολλά ίδια χαρακτηριστικά.

Την τηλεοπτική Βάλια, την γνωρίσαμε πριν από περίπου 17 χρόνια όταν το Καφέ της Χαράς ξεκίνησε να προβάλλεται για πρώτη φορά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Υποδύθηκε την κόρη της Χαράς Χάσκας (Ρένια Λουϊζίδου) όπου άφησε την Αθήνα για να μείνει στο Κολοκοτρωνίτσι. Εκεί πέρασε δύσκολες στιγμές με τους κατοίκους και ειδικά με τον Δήμαρχο Περίανδρο Πώποτα.

15 χρόνια μετά το τέλος και την επιστροφή της σειράς, η Έφη Ρασσιά έχει μεγαλώσει πολύ. Είναι ενεργή στα social media και έχουμε δει πολλές φωτογραφίες με το θείο της, Χάρη Ρώμα. Σε μια όμως κοινή φωτογραφία τους, είδαμε και την αδερφή της.

Όπως θα δείτε και εσείς από την φωτογραφία τους μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο και είναι και οι δυο κούκλες.

Καφέ της Χαράς αδερφή Βάλιας

Ωστόσο, πριν λίγο καιρό σας είχαμε αποκαλύψει και την ηλικία της Βάλιας αλλά και του Μανωλάκη. Δεν θα πόσο έχουν μεγαλώσει...

Το επίθετο της η Βάλιας από το Καφέ της Χαράς δεν το έχει πάρει από τον πατέρα της - Ποιο είναι το πραγματικό της;

Στην φόρα ήρθε η αλήθεια για το επίθετο της «Βάλιας» από το Καφέ της Χαράς. Ποιος είναι ο ρόλος της μητέρας της, όπως αποκάλυψε η ίδια;

Η Έφη Ρασσιά και ο Πάρις Σκαρτσολιάς είχα βρεθεί καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για όλα.

Όταν ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην παιδική ηλικία της τηλεοπτικής Βάλιας και πως ένιωσε σαν παιδάκι που έπρεπε να πηγαίνει σχολείο και να κάνει και γυρίσματα, εκείνη αναφέρθηκε στον θείο της, Χάρη Ρώμα, ο οποίος είναι αδερφός της μητέρας της. Κι εκεί σχολίασε και το επίθετό της.

Η τηλεοπτική "Βάλια" μάλιστα έχει αποκαλύψει τα πάντα για τον "Μανωλάκη" και το πως ένιωσε όταν είδε ξανά τον συνάδελφό της από το Καφέ της Χαράς! Αυτή είναι η σχέση που διατηρούν.

«Η μητέρα μου ήθελε το ένα της παιδί να έχει το δικό της επίθετο, κάτι που θεωρούσε πολύ δίκαιο. Ο μπαμπάς μου είναι ανοιχτόμυαλος και το δέχτηκε, δεν είχε τέτοιο πρόβλημα», αποκάλυψε.