Η νέα φωτογραφία του Σάκη Ρουβά από την πίστα - «Βούλιαξε» η σκηνή, εκεί και η Κάτια Ζυγούλη

Δεν έπαιρνε κανείς τα μάτια του από τον Σάκη!

Η νέα φωτογραφία του Σάκη Ρουβά από την πίστα - «Βούλιαξε» η σκηνή, εκεί και η Κάτια Ζυγούλη

Εντοπίσαμε νέα φωτογραφία του Σάκη Ρουβά και «βούλιαξε» η σκηνή με αυτό που έβαλε! Δίπλα του στην πίστα και η Κάτια Ζυγούλη, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Άλλωστε οι δυο τους, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

Ο αγαπημένος σταρ, εμφανίζεται αυτή τη περίοδο στο Estate και κάθε Σαββατοκύριακο είναι sold out. Ο Σάκης Ρουβάς, ανέβασε στο Instagram φωτογραφία από την προηγούμενη εβδομάδα και εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Το μαγαζί ήταν πραγματικά γεμάτο και η σκηνή «βούλιαξε» από θαυμαστές του που δεν τον χόρταιναν! Η Κάτια Ζυγούλη προτίμησε να χαμηλώσει τους τόνους και δεν εμφανίστηκε on camera, αλλά δεν έλειπε από την εμφάνισή του. Να θυμίσουμε βέβαια ότι η ίδια διανύει μια δύσκολη περίοδο, αφού η εκπομπή της στην ΕΡΤ με τίτλο Ιστορίες Μόδας «παγώνει». Τον λόγο βέβαια εμείς, σας τον έχουμε ήδη γράψει!

Δείτε τη νέα φωτογραφία του Σάκη Ρουβά από την πίστα:

Σάκης Ρουβάς στην πίστα

Μια ακόμα φωτογραφία του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη που σάρωσε - Ήταν εκτός πίστας

Την ημέρα των ερωτευμένων δημοσιεύθηκε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά. Το ζευγάρι είχε ανταλλάξει ένα γλυκό φιλί μέσα στο αυτοκίνητο και είχαν απαθανατίσει την συγκεκριμένη στιγμή, με την φωτογραφία να κυκλοφορεί στο Instagram.

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς μετρούν 17 κοινής πορείας, τρία χρόνια γάμου, ενώ έχουν αποκτήσει και τέσσερα παιδιά, την Αναστασία (2 Νοεμβρίου 2008), τον Αλέξανδρο (15 Οκτωβρίου 2011), την Αριάδνη (3 Ιανουαρίου 2013) και τον Απόλλωνα (21 Απριλίου 2016) τα οποία λατρεύουν.

Το ζευγάρι θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στα social media έχουν αναρτήσει πολλές φορές διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του, τόσο από βόλτες του, όσο και μέσα από το σπίτι του.

Χθες, την ημέρα των ερωτευμένων fan account στο Instagram δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη μέσα από το αυτοκίνητο.