Ο Νίκος Μουτσινάς συναντήθηκε μετά από τρία χρόνια με παλιά του συνεργάτιδα και δεν έκρυψε την συγκίνησή του

Μετά από το "Ξαναδέστε τους" μαζί

Ο Νίκος Μουτσινάς συναντήθηκε μετά από τρία χρόνια με παλιά του συνεργάτιδα και δεν έκρυψε την συγκίνησή του

Ο Νίκος Μουτσινάς συναντήθηκε μετά από τρία χρόνια με παλιά του συνεργάτιδα και δεν έκρυψε την συγκίνησή του on camera! Ο ίδιος εν ώρα εκπομπής είχε μια μεγάλη έκπληξη που δεν περίμενε και όταν την είδε "ξέσπασε".

Ο λόγος για την Τζώρτζια Παναγή, με την οποία είχαν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν στην εκπομπή "Ξαναδέστε τους". Η ίδια μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια του My Style Rocks, στο οποίο συμμετέχει έκαναν την δική τους θεαματική εμφάνιση.

Ενώ, η εκπομπή βρισκόταν σε εξέλιξη, ξαφνικά ακούστηκε το τραγούδι «Έλα-Έλα» της Λένας Ζευγαρά και το πλατό «εισέβαλαν» τα κορίτσια μεταμφιεσμένες σε Βάνια. Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Μιας και μιλάμε για Απόκριες και εμφανίσεις δείτε και τι επέλεξε να φορέσει σήμερα, Τσικνοπέμπτη, η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Καλό μεσημεράκι: Θα κλάψετε! Δεν φαντάζεστε τι ντύθηκαν o Νίκος Μουτσινάς και η συνεργάτιδά του "Βάνια"

Θα κλάψετε με την εμφάνιση που έκαναν στο Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς και η "Βάνια" το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης. Αρκετές εκπομπές σήμερα αποφάσισαν να κάνουν αποκριάτικο γλέντι και οι παρουσιαστές αλλά οι συνεργάτες τους ντύθηκαν με στολές.

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε την ανατροπή και εμφανίστικη ντυμένη ως "Elsa" από το παιδικό Frozen και σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις ως πριγκίπισσα.

Από την άλλη Ματίνα Νικολάου, ντύθηκε χιονάνθρωπος που είναι επίσης ένας χαρακτήρας της ταινίας και βγήκε ενθουσιασμένη στο πλατό, δηλώνοντας πως βγαίνει "ραντεβού" με τον παρουσιαστή.

Μιας και μιλάμε για Απόκριες και εμφανίσεις δείτε και τι επέλεξε να φορέσει σήμερα, Τσικνοπέμπτη, η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Ντυμένη ήταν και η υπόλοιπη ομάδα, αφού και το band, Alcatrash με frontman των Μύρωνα Στρατή σήμερα είχε ντυθεί.

Δείτε τις μεταμφιέσεις τους:

Καλό μεσημεράκι τηλεθέαση

Καλό μεσημεράκι Μουτσινάς

Καλό μεσημεράκι Απόκριες

Νίκος Μουτσινάς Απόκριες