Καλό Μεσημεράκι: Η εμφάνιση που δεν περίμενε ο παρουσιαστής

Ποιος "εισέβαλε" στο πλατό;

Καλό Μεσημεράκι: Η εμφάνιση που δεν περίμενε ο παρουσιαστής

Μια εμφάνιση που δεν περίμενε είχε σήμερα ο παρουσιαστής στο Καλό Μεσημεράκι! Εκτός από την είσοδο των κοριτσιών από το My Style Rocks, ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με ακόμα ένα άτομο που "λείπει" από την εκπομπή του!

Και αυτό δεν είναι άλλο από τον Πέτρο Πυλαρινό, ο οποίος έλειπε μιας και είχε ένα ατύχημα, που τον ανάγκασε να αποσυρθεί λίγες μέρες από το συγκρότημα του, Alcatrash, και την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής "εισέβαλε" στο πλατό ανακοινώνοντας ότι από αύριο θα βρίσκεται κανονικά στη θέση του. Θα κλάψετε! Δεν φαντάζεστε τι ντύθηκαν Νίκος Μουτσινάς και "Βάνια"! Τους είδατε;

Καλό Μεσημεράκι εμφάνιση

Ωστόσο πριν την εμφάνιση που δεν περίμενε ο παρουσιαστής, ο Νίκος Μουτσινάς συναντήθηκε μετά από τρία χρόνια με παλιά του συνεργάτιδα

Ο Νίκος Μουτσινάς συναντήθηκε μετά από τρία χρόνια με παλιά του συνεργάτιδα και δεν έκρυψε την συγκίνησή του on camera! Ο ίδιος εν ώρα εκπομπής είχε μια μεγάλη έκπληξη που δεν περίμενε και όταν την είδε "ξέσπασε".

Ο λόγος για την Τζώρτζια Παναγή, με την οποία είχαν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν στην εκπομπή "Ξαναδέστε τους". Η ίδια μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια του My Style Rocks, στο οποίο συμμετέχει έκαναν την δική τους θεαματική εμφάνιση.

Ενώ, η εκπομπή βρισκόταν σε εξέλιξη, ξαφνικά ακούστηκε το τραγούδι «Έλα-Έλα» της Λένας Ζευγαρά και το πλατό «εισέβαλαν» τα κορίτσια μεταμφιεσμένες σε Βάνια. Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Μιας και μιλάμε για Απόκριες και εμφανίσεις δείτε και τι επέλεξε να φορέσει σήμερα, Τσικνοπέμπτη, η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.