My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ποια πήρε τον τίτλο;

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Αυτή είναι η παίκτρια που κέρδισε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks! Ποια κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και βρέθηκε στην πρώτη θέση και ποια ήταν αυτή που συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία και δεν κατάφερε να τους πείσει;

Μια ακόμη νικήτρια αναδείχτηκε στο σημερινό επεισόδιο του “My style rocks”, που παρά τα "ευτράπελα" οι παίκτριες συνέχισαν κανονικά την ροή τους.

Ο λόγος για την Τόνια Κούμπα, που κατάφερε με το στυλ της να βγει η καλύτερη όλων σήμερα. Η ίδια ήρθε αντιμέτωπη με την Κιάρα Μαρκεζή, που συγκέντρωσε 13,3 βαθμούς, ενώ εκείνη 13,5.

Στην τελευταία θέση για σήμερα βρέθηκε η Ζάνα Σίριακ με 6,9 βαθμούς. Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Και μιας και μιλάμε για αυτό εσείς είδατε το τελευταίο ξέσπασμα της Έλενας Χριστοπούλου;

Πριν την νικήτρια του My Style Rocks ωστόσο, "ξέσπασε" σε κλάματα η Κιάρα

"Ξέσπασε" σε κλάματα η Κιάρα στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, έπειτα από την εμφάνισή της! Τι συνέβη ακριβώς και για ποιο λόγο η παίκτρια δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της;

Η κριτική που της ασκήθηκε ήταν πιο "σκληρή" από ότι περίμενε και όπως ανέφερε αυτή η περίοδος είναι αρκετά δύσκολη για την ίδια.

Η εμφάνισή της δημιούργησε πολλά σχόλια στο πλατό, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να της λέει χαρακτηριστικά πως η εμφάνισή της ήταν μεν καλή, αλλά όχι δικιά της. Τότε ήταν που και εκείνη τόνισε πως όντως την βοήθησε η μητέρα της με το look της, ενώ ανέφερε πως στην αρχή του σόου είχε εμπιστευτεί λάθος άτομα που προσπάθησαν να της "χαλάσουν" την εικόνα.

Από τότε όπως η ίδια είπε θέλησε να αλλάξει το look της, και για αυτό άρχισε να παίρνει συμβουλές τόσο από την μητέρα της, όσο και από τα σχόλια των κριτών στις άλλες κοπέλες. Αφού της ασκήθηκε η κριτική η ίδια τόνισε πως αυτή η περίοδος της ζωής της είναι αρκετά δύσκολη και τότε ξέσπασε σε κλάματα, μιας και της ήρθαν όλα μαζεμένα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Και μιας και αναφερθήκαμε σε σχόλια του Κουδουνάρη, είχατε δει το τελευταίο του που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!