Big Brother: Νέες εικόνες από το σπίτι - Πως θα είναι ο χώρος;

Τι έδειξε το drone;

Big Brother: Νέες εικόνες από το σπίτι - Πως θα είναι ο χώρος;

Νέες εικόνες βγήκαν στο φως από το σπίτι του Big Brother! Πως θα είναι ο χώρος και τι έδειξε το drone από ψηλά; Όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη επιστροφή του ριάλιτι!

Οι εργασίες στο σπίτι του μεγάλου αδερφού συνεχίζονται και από ότι φαίνεται, ο χώρος θα είναι έτοιμος αρκετά σύντομα για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο το πολλών τετραγωνικών μέτρων σπίτι βρίσκεται ήδη στην θέση του και αυτή τη στιγμή γίνονται οι εργασίες για την τοποθέτηση της πισίνας καθώς και για την τελική διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου.

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψαν για τον χώρο στο παρακάτω βίντεο. Εν τω μεταξύ, στο Big Brother η κάμερες θα γράφουν 24 ώρες το 24ωρο ενώ θα δούμε φυσικά έρωτες, κόντρες αλλά και δοκιμασίες. Μάλιστα στο παιχνίδι θα υπάρχει και "ροζ δωμάτιο". Ετοιμαστείτε να γίνει χαμός!

Εκτός από το σπίτι που ήρθε στο φώς, έγινε γνωστό και το ποσό που θα παίρνουν οι παίκτες του Big Brother

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες το «Big Brother» μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Το concept είναι πρωτότυπο με εντυπωσιακή εικόνα, δυνατή μουσική, κάτι που το κάνει κινηματογραφικό. Στη δημοσιότητα ήρθε και το μηνιαίο ποσό που θα παίρνουν οι παίκτες που θα βρίσκονται μέσα στο σπίτι και είναι απίστευτο στο άκουσμα του.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 10 χιλιάδες, ένας αριθμός ρεκόρ για το συγκεκριμένο ριάλιτι. Σε ρόλο γκεστ θα δούμε και παίκτες από το πρώτο «Big Brother» του ΑΝΤ1, όπως μάθαμε από την εκπομπή «Το Πρωινό».

«Θέλω να σας πω πως στο πρώτο επεισόδιο Big Brother έχει κλείσει συμφωνία και θα κάνει guest ο Γιώργος Τσάκας ο νικητής του πρώτου Big Brother το 2000 – 2001 με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος συζητά να κάνει guest στα live και στο σπίτι», είχε αποκαλύψει η Αφροδίτη Γραμμέλη. Ενώ υπάρχει ακόμη ένας.... «βόμβα».

Στην δημοσιότητα μάλιστα, ήρθε και το απίστευτο μηνιαίο ποσό που θα λαμβάνουν οι παίκτες. Συγκεκριμένα θα παίρνουν 1.200 ευρώ.