MasterChef: Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της η Μαρλέν

Τι ήταν αυτό που την στεναχώρησε;

MasterChef: Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της η Μαρλέν

Τα ευτράπελα δεν έχουν σταματημό στο MasterChef! Μετά τις φωνές και τα ξεσπάσματα ήρθαν και τα κλάματα της Μαρλέν! Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της η παίκτρια και "λύγισε" on camera. Τι συνέβη ακριβώς και τι ήταν αυτό που την στεναχώρησε;

Η παίκτρια που ο Ηρακλής επέλεξε να ετοιμάσει το γλυκό στην δοκιμασία ήταν η Μάρλεν και όταν ρωτήθηκε ο αρχηγός γιατί την επέλεξε είπε γιατί την είδε μέσα στο σπίτι να διαβάζει ένα βιβλίο ζαχαροπλαστικής, κάτι που την ενόχλησε αρκετά, μιας και η ίδια όπως είπε αυτό δεν είναι το φόρτε της.

Χαρακτηριστικά είπε, “Αφού το ξέρεις ότι ρωτάω τους πάντες για τα γλυκά, για να μάθω τεχνικές. Γιατί με έβαλες δηλαδή; Γιατί δεν με έβαλες στα κυρίως πιάτα ή στα ζεστά που ξέρω να δουλεύω.”

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.Ωστόσο εσείς είδατε το ακραίο περιστατικό στο χθεσινό επεισόδιο που έκανε ο Κοντιζάς;

Πριν ξεσπάσει σε κλάματα η Μαρλέν ωστόσο, τα μαχαίρια είχαν ήδη βγει στο MasterChef - "Πανικός" στο πλατό

"Πανικός" επικράτησε στο πλατό του MasterChef, καθώς βγήκαν τα μαχαίρια κυριολεκτικά! Την ώρα του συμβουλίου για το ποια ομάδα θα κερδίσει τον χθεσινό διαγωνισμό φαίνεται πως οι παίκτες εξέφρασαν την γνώμη τους με ακραίο τρόπο.

Αρχικά η Κατερίνα αποκάλυψε πως το βράδυ στο σπίτι πολλοί την κατηγόρησαν ότι διάλεξε τους αρχηγούς των ομάδων βάση στρατηγικής, ενώ ο Διονύσης Πρώιος χαρακτήρισε το σπίτι κοτέτσι.

Ενώ και η Ηλιάνα δεν μπόρεσε να κρατήσει την δυσαρέσκεια μέσα της, ακολουθώντας μια ένταση με την Μάρλεν Γρυντάκη. Τότε ήταν που ο Ηρακλής Αποστολίδης δεν άντεξε με τις συμπεριφορές τους και είπε χαρακτηριστικά, «Της μικρής της π@@@ της φταίνε οι τρίχες». Δείτε και πόση διαφορά είχε στα νούμερα τηλεθέασης το MasterChef σε σχέση με τις Άγριες Μέλισσες. Πόλεμος στην prime time!