MasterChef: Αυτοί είναι οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας

Ποια ομάδα τα κατάφερε;

MasterChef: Αυτοί είναι οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας

Αυτοί είναι οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef! Η ανακοίνωση της νικήτριας ομάδας, έφερε τόσο χαρά, όσο και θλίψη σε εκείνους που δεν κατάφεραν να τα πάνε έτσι όπως περίμεναν.

Αυτή που κατάφερε να κερδίσει ήταν η μπλε ομάδα, με τους παίκτες να πανηγυρίζουν έντονα, εκνευρίζοντας τις υπόλοιπες ομάδες, με τις άσχημες αντιδράσεις να κάνουν την εμφάνισή τους.

Η Μαριάννα μάλιστα, δεν δίστασε να πει on camera πως κρατήθηκε να μην βρίσει τον παίκτη που πέταξε κάτω ένα σκαμπό. Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.

Παρά τα σημερινά ευτράπελα, "αστεία" και απρόβλεπτα γεγονότα συνέβησαν και στο προηγούμενο επεισόδιο. Εσείς είδατε το ακραίο περιστατικό στο χθεσινό επεισόδιο που έκανε ο Κοντιζάς;

Πριν ανακοινωθούν οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας ωστόσο, τα μαχαίρια είχαν ήδη βγει στο MasterChef - "Πανικός" στο πλατό

"Πανικός" επικράτησε στο πλατό του MasterChef, καθώς βγήκαν τα μαχαίρια κυριολεκτικά! Την ώρα του συμβουλίου για το ποια ομάδα θα κερδίσει τον χθεσινό διαγωνισμό φαίνεται πως οι παίκτες εξέφρασαν την γνώμη τους με ακραίο τρόπο.

Αρχικά η Κατερίνα αποκάλυψε πως το βράδυ στο σπίτι πολλοί την κατηγόρησαν ότι διάλεξε τους αρχηγούς των ομάδων βάση στρατηγικής, ενώ ο Διονύσης Πρώιος χαρακτήρισε το σπίτι κοτέτσι.

Ενώ και η Ηλιάνα δεν μπόρεσε να κρατήσει την δυσαρέσκεια μέσα της, ακολουθώντας μια ένταση με την Μάρλεν Γρυντάκη. Τότε ήταν που ο Ηρακλής Αποστολίδης δεν άντεξε με τις συμπεριφορές τους και είπε χαρακτηριστικά, «Της μικρής της π@@@ της φταίνε οι τρίχες». Δείτε και πόση διαφορά είχε στα νούμερα τηλεθέασης το MasterChef σε σχέση με τις Άγριες Μέλισσες. Πόλεμος στην prime time!