MasterChef: Έκπληξη από τον Αποστολάκη - Που βρέθηκαν οι παίκτες;

Το απρόσμενο γεγονός που έδωσε χαρά σε όλους

MasterChef: Έκπληξη από τον Αποστολάκη - Που βρέθηκαν οι παίκτες;

Μια μεγάλη έκπληξη από τον Αποστολάκη περίμενε τους παίκτες του MasterChef! Που βρέθηκαν οι διαγωνιζόμενοι μετά τα νέα της νικητήριας ομάδας; Δεν μπορούσε κανείς να κρύψει την χαρά του!

Η μπλε ομάδα ήταν αυτή που κατάφερε να κερδίσει και οι νικητές της είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την παρέα του Γιάννη Αποστολάκη, μαζί με έναν περσινό αγαπημένο παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο λόγος για τον Σταμάτη Κωβαίο, ο οποίος διατηρεί το δικό του εστιατόριο στο οποίο έφαγαν οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας. Ο Γιάννης Αποστολάκης δεν τους αποκάλυψε από την αρχή ποια θα ήταν η έκπληξη, με αποτέλεσμα όλου να μείνουν με το στόμα ανοιχτό όταν συνειδητοποίησαν που ήταν.

MasterChef Αποστολάκης έκπληξη

Παρά τα σημερινά ευτράπελα, "αστεία" και απρόβλεπτα γεγονότα συνέβησαν και στο προηγούμενο επεισόδιο. Εσείς είδατε το ακραίο περιστατικό στο χθεσινό επεισόδιο που έκανε ο Κοντιζάς;

Πριν την έκπληξη του Αποστολάκη στο MasterChef, η Κατερίνα έγινε "έξαλλη" - "Εκνευρίζομαι μαζί τους"

"Εκνευρίζομαι μαζί τους"! "Έξαλλη" έγινε η Κατερίνα με τους συμπαίκτες της στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef! Η παίκτρια δεν μπόρεσε να κρατήσει την δυσαρέσκειά της και τα είπε όλα on camera.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, τα πνεύματα "άναψαν", με την Κατερίνα να δείχνει φανερά την ενόχλησή της με την κόκκινη ομάδα.

Χαρακτηριστικά είπε, “Βλέποντας τους να γελάνε, γελάω και γω! Και εκνευρίζομαι. Εμένα με ενοχλούν αυτοί οι άνθρωποι! Με ενοχλεί η έπαρση πάρα πολύ, με ενοχλεί όλο αυτό το παιδικό, με ενοχλεί όταν κάποιος νομίζει ότι είναι σούπερ ουαου! Με ενοχλεί”!

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο. Δείτε και πόση διαφορά είχε στα νούμερα τηλεθέασης το MasterChef σε σχέση με τις Άγριες Μέλισσες. Πόλεμος στην prime time!