Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία - Ποιοι οι χαμένοι;

Ποιος κέρδισε το πολυπόθητο "εισιτήριο";

MasterChef: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία - Ποιοι οι χαμένοι;
News 20.02.2020 23:50

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef! Ποιοι οι χαμένοι που θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με μια σκληρή απόφαση αύριο και τι είπαν on camera;

Μπορεί η μπλε ομάδα να κέρδισε στην προηγούμενη δοκιμασία και να δείπνησε μαζί με τον Αποστολάκη, ωστόσο πίσω το άγχος συνεχιζόταν, μαζί με την αγωνία να ανεβαίνει.

Η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει ήταν η πράσινη, αφήνοντας πίσω την κόκκινη που θα πρέπει αύριο να διαλέξει ποιο θα είναι το άτομο που θα φύγει από το παρεάκι τους. Ενώ μετά την υπόδειξη του Ηλία, ο Γιώργος είναι ο πρώτος υποψήφιος.

Παρά τα σημερινά ευτράπελα, "αστεία" και απρόβλεπτα γεγονότα συνέβησαν και στο προηγούμενο επεισόδιο. Εσείς είδατε το ακραίο περιστατικό στο χθεσινό επεισόδιο που έκανε ο Κοντιζάς;

Πριν ανακοινωθούν οι νικητές της ασυλίας ωστόσο, τα μαχαίρια είχαν ήδη βγει στο MasterChef - "Πανικός" στο πλατό

"Πανικός" επικράτησε στο πλατό του MasterChef, καθώς βγήκαν τα μαχαίρια κυριολεκτικά! Την ώρα του συμβουλίου για το ποια ομάδα θα κερδίσει τον χθεσινό διαγωνισμό φαίνεται πως οι παίκτες εξέφρασαν την γνώμη τους με ακραίο τρόπο.

Αρχικά η Κατερίνα αποκάλυψε πως το βράδυ στο σπίτι πολλοί την κατηγόρησαν ότι διάλεξε τους αρχηγούς των ομάδων βάση στρατηγικής, ενώ ο Διονύσης Πρώιος χαρακτήρισε το σπίτι κοτέτσι.

Ενώ και η Ηλιάνα δεν μπόρεσε να κρατήσει την δυσαρέσκεια μέσα της, ακολουθώντας μια ένταση με την Μάρλεν Γρυντάκη. Τότε ήταν που ο Ηρακλής Αποστολίδης δεν άντεξε με τις συμπεριφορές τους και είπε χαρακτηριστικά, «Της μικρής της π@@@ της φταίνε οι τρίχες». Δείτε και πόση διαφορά είχε στα νούμερα τηλεθέασης το MasterChef σε σχέση με τις Άγριες Μέλισσες. Πόλεμος στην prime time!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef Highlights: Η επιστροφή του «εν κουλί», το «ατύχημα» που τους κοκκάλωσε και η ανακοίνωση!

Masterchef: Οι κριτές έκαναν την ανακοίνωση που δεν περίμενε με τίποτα η Κατερίνα

Share