Ξέσπασε η μητέρα της Κιάρα Μαρκέζη από το My Style Rocks - "Δεν έχει στιλίστα"

Χαρακτήρισε "προσωπική" την επίθεση!

Ξέσπασε η μητέρα της Κιάρα Μαρκέζη από το My Style Rocks -

Στην σκληρή κριτική που δέχτηκε η Κιάρα Μαρκέζη στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks, αναφέρθηκε η μητέρα της, Μαρία η οποία ξέσπασε για τα σκληρά λόγια που άκουσε η κόρη της.

Η Κιάρα Μαρκέζη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στο χθεσινό επεισόδιο (20/2) του My Style Rocks,, καθώς η κριτική που άκουσε ήταν σκληρή, με τους κριτές να αμφισβητούν ότι δεν έχει πάρει βοήθεια για να δημιουργήσει το look που παρουσίασε.

Η Μαρία Μαρκέζη μίλησε λοιπόν στην εκπομπή "Ευτυχείτε" για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ. Ειδικότερα η μητέρα της παίκτριας χαρακτήρισε την κριτική που ασκήθηκε στην Κιάρα "προσωπική" ενώ είπε ακόμα ότι "ξεπέρασε τα όρια".

"Η κριτική που της έκαναν ξεπέρασε τα όρια, αλλά είναι και τηλεόραση, ριάλιτι. Ήταν προσωπική η επίθεση της κριτικής επιτροπής. Δεν ξέρω τι βλέπουνε στην Κιάρα πραγματικά" είπε η Μαρία Μαρκέζη και πρόσθεσε ακόμα ότι:

“Δεν έχει στιλίστα. Τη βοήθεια που έχουν όλες και είμαι και εγώ από πίσω που τη βοηθάω και τη στηρίζω… Μετά από το χθεσινό επεισόδιο γύρισε σπίτι και έκλαιγε, ψυχολογικά ράκος.”

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο

Υπενθυμίζεται ότι η Κιάρα Μαρκέζη ξέσπασε σε κλάματα στο My Style Rocks με τα σκληρά λόγια που άκουσε από τους κριτές. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο.

My Style Rocks: "Ξέσπασε" η Φαίη Σκορδά με την κριτική που άκουσε η Κιάρα Μαρκέζη - Τι είπε για τους στιλίστες

"Έδωσε" τις παίκτριες του My Style Rocks η Φαίη Σκορδά! Διαβάστε τι είπε για τις κοπέλες του παιχνιδιού και τους στιλίστες!

Η Κιάρα Μαρκέζη έχει βρεθεί στο "μάτι" των κριτών και των συμπαικτριών της που την κατηγορούν ότι έχει στιλίστα. Μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο (20/2) του παιχνιδιού η Κιάρα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν οι κριτές αμφισβήτησαν ξανά ότι έχει φτιάξει μόνη της το σύνολο που φορούσε.

Το εν λόγω στιγμιότυπο παίχτηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά με την παρουσιάστρια της εκπομπής "Πρωινό" να ρίχνει μερικά καρφιά! Διαβάστε παρακάτω τι είπε.

“Να πούμε και την αλήθεια, τα άλλα τα κορίτσια σίγουρα έχουν στιλίστες. Αν δεν το γνωρίζει, να το μάθει. Εγώ το γνωρίζω, το ξέρω. Στέλιο μου εγώ το ξέρω από τους ίδιους τους στιλίστες, τους γνωρίζω. Δεν μπορείς να τα βάζεις μόνο με μία" ήταν τα λόγια της Φαίης Σκορδά η οποία σχολίασε ακόμα για το περιστατικό στο My Style Rocks ότι είναι κρίμα, καθώς η Κιάρα είναι μικρό παιδί.