Επιστρέφει με νέα επεισόδια αγαπημένη σειρά του Mega

Η μαύρη κωμωδία που σημείωσε κόκκινο σε τηλεθέαση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιστρέφει με νέα επεισόδια αγαπημένη σειρά του Mega

Στις τηλεοπτικές μας οθόνες επιστρέφει αγαπημένη σειρά του Mega που σημείωνε κόκκινο σε τηλεθέαση. Ωστόσο, δεν επιστρέφει σε επανάληψη, αλλά με νέα επεισόδια. Το γεγονός αυτό έχει φέρει τεράστια αγωνία στους τηλεθεατές, που ανυπομονούν να γυρίσει ξανά.

Ο λόγος για τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» την μαύρη κωμωδία που προβλήθηκε στην τηλεόραση για πρώτη φορά στο Mega το 2008. Το σενάριο υπέγραψαν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή. Ήταν μια σειρά που έκανε τεράστια επιτυχία.

Η σειρά είχε τη σκηνοθετική υπογραφή του ταλαντούχου Πάνου Κοκκινόπουλου και το cast αποτελείτο από επίσης ταλαντούχους ηθοποιούς, όπως ο Στέλιος Μάινας, Παναγιώτα Βλαντή, Μπέσυ Μάλφα, Ράνια Παπαδάκου, Έρση Μαλικένζου και άλλους αξιόλογους πρωταγωνιστές.

Το τελευταίο διάστημα πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την σειρά να επιστρέφει και όπως φαίνεται ήρθε η επιβεβαίωση. Η Ράνια Παπαδάκου, η τηλεοπτική Τζία, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το καστ και έγραψε «Love is in the air» βάζοντας το hashtag #staytuned.

Mega Μαύρα Μεσάνυχτα

«Βόμβα» έσκασε για το MEGA. Επιστέφει στο κανάλι σε επανάληψη, ακόμη μια σειρά που σημείωνε κόκκινο σε τηλεθέαση.

Στην τηλεόραση επέστρεψε και το Mega και αγαπημένη σειρά έκανε απίστευτη τηλεθέαση

Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα 7/2 το νέο Mega και ξεκίνησε να παίζει ήδη αγαπημένες και παλιές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης! Μια, όμως, συγκεκριμένη έκανε σε νούμερα 6,4% αλλά... υπήρχε σοβαρός λόγος!

Μπορεί τα νούμερα που σημείωσε σε γενικό πλαίσιο την Δευτέρα το κανάλι Mega να ήταν... megalicious ωστόσο κάποια από τα προγράμματα έχουν πτώση και σε μονοψήφια και πιο συγκεκριμένα σειρές που παίζουν σε επανάληψη έχοντας απέναντί τους στον ανταγωνισμό προγράμματα "φωτιά".

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 18/2 τα Μαύρα Μεσάνυχτα που έπαιξαν στην late night ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού έκαναν 6,4% - το πιο χαμηλό σε δυναμικό κοινό ποσοστό.

Ποιος ο λόγος που έκαναν 6,4% τα Μαύρα Μεσάνυχτα στον Mega

Δυστυχώς τα Μαύρα Μεσάνυχτα έκαναν τόσο χαμηλά ποσοστά καθώς απέναντί τους είχαν τόσο το Specail Report στον ΑΝΤ1 που έκανε 15,8 αλλά έπεσαν και πάνω στην αλλαγή του STAR που από MasterChef - που χτύπησε κόκκινο για ακόμα μια φορά - το πήγε στην ταινία Έτερος Εγώ που έκανε κι αυτό υψηλά ποσοστά στο δυναμικό κοινό αφού έπιασε το 25,9%

Late night

  • AΝΤ1: Special Report 15.8
  • ALPHA: Μεσάνυχτα 7.9
  • STAR: Έτερος Εγώ 25,9
  • ΣΚΑΙ: Colllateral 7.6
  • Mega: Μαύρα Μεσάνυχτα 6,4
TAGS