Στο χειρουργείο η Μάρθα Καραγιάννη - Οι πρώτες πληροφορίες

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο χειρουργείο η Μάρθα Καραγιάννη - Οι πρώτες πληροφορίες

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται η Μάρθα Καραγιάννη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν πρόκειται να μπει στο χειρουργείο. Η αγαπημένη ηθοποιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πολύ καλός της φίλος και ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας ανέφερε τις τελευταίες εξελίξεις στην υγεία της.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Μάρθα Καραγιάννη ετοιμάζεται να μπει τις επόμενες ημέρες στο χειρουργείο, για αφαίρεση χολής. Η ηθοποιός βρίσκεται πολύ καλύτερη κατάσταση και σύντομα θα πάρει εξιτήριο για να γυρίσει σπίτι της.

«Δείξτε λίγη ανθρωπιά» έγραψε η Ντόρα Δούμα στον λογαριασμό της στο Facebook πριν από λίγες ώρες και ξέσπασε μετά την αποκάλυψη της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη. Τι έχει συμβεί;

Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία της Μάρθα Καραγιάννη! Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της γνωστής ηθοποιού και ποια τα νεότερα για την κατάστασή της; Τι λένε οι πληροφορίες;

Το μεσημέρι της Τρίτης μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο φίλος και γιατρός της ηθοποιού, Δημήτρης Σούρας ανέφερε τα πάντα για την υγεία, αλλά και το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάστασή της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Η Μάρθα Καραγιάννη είχε πυρετό 1,5 μέρα.. Μου τηλεφώνησε πριν λίγες ημέρες η Ντόρα Δούμα και μου είπε ότι η Μάρθα είχε πυρετό, έχει πόνο στη δεξιά κοιλία και μια τάση για πυρετό…Της είπα να πάρει ένα αντιπυρετικό. Ο πυρετός δεν έπεφτε αλλά δεν ήταν ένας ανησυχητικός πυρετός. Όταν όμως έχουμε κάποια ηλικία πρέπει να προσέχουμε. Είπαμε λοιπόν ότι πρέπει να μπούμε σε κάποια κλινική. Επέλεξε η Ντόρα Δούμα που είναι ο φύλακας άγγελός της και τη μεταφέραμε σε μια ιδιωτική κλινική. Κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.. και σε λίγες μέρες ο πυρετός έπεσε. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και τελικά βγήκε η διάγνωση. Η διάγνωση είναι χολοκυστίτιδα, μια φλεγμονή της χολής…. Αυτή η φλεγμονή θεραπεύεται με φαρμακευτική αγωγή».

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Στο νοσοκομείο βρίσκεται η ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και τόσες ημέρες στην εντατική.