Μαντώ Γαστεράτου: Μας δείχνει την απίστευτη αλλαγή μετά την γέννα - Πόσα κιλά είναι τώρα;

Ακομπλεξάριστη

Μαντώ Γαστεράτου: Μας δείχνει την απίστευτη αλλαγή μετά την γέννα - Πόσα κιλά είναι τώρα;

H Μαντώ Γαστεράτου μας δείχνει την απίστευτη αλλαγή στο σώμα της μετά την γέννα! Πόσα κιλά είναι τώρα και πόσα θέλει ακόμα η παρουσιάστρια μέχρι να φτάσει τον στόχο της;

Η ίδια είναι ακομπλεξάριστη και δεν φοβάται να μοιραστεί τον στόχο για τα κιλά της, αλλά και το πόσα είναι τώρα. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε από την αρχή της γέννας της και συνεχίζει ακάθεκτη.

Μία βδομάδα μετά τη γέννα η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά, «Μια εβδομάδα ακριβώς. Το σώμα σταδιακά επανέρχεται. Σε λίγες ημέρες το πρήξιμο θα φύγει. Don’t panic κορίτσια. Όλες όσες ρωτάτε, μην αγχώνεστε, η φύση ξέρει»!

Τώρα όμως τόνισε πως θέλει λίγο ακόμα μέχρι να φτάσει στον στόχο της, με την ίδια να μοιράζεται μια μοναδική φωτογραφία στο instagram της. Δείτε επίσης τα παιχνίδια με τον μικρό της στο σαλόνι τους. Δεν φαντάζεστε τι κάνουν!

Μαντώ Γαστεράτου σώμα

Πριν την μεγάλη της αλλαγή η Μαντώ Γαστεράτου είχε μοιραστεί τα κιλά της λίγες μέρες μετά τη γέννα! Θα σας πέσουν τα μαλλιά!

Η Μαντώ Γαστεράτου, με μία φωτογραφία αποκάλυψε ποια είναι τα κιλά της λίγες μέρες μετά τη γέννα της! Μόλις δείτε το νούμερο, το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας πέσουν τα μαλλιά!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια διανύει τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού και όπως είναι φυσικό, έχει μπει κι αυτή στη μάχη για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Τελείως ακομπλεξάριστη, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία μέσα από την οποία φάνηκαν τα κιλά της!

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής έχει χάσει 12 κιλά και στόχος της είναι να χάσει άλλα 10!

Στο μεταξύ είδατε το βίντεο που ανέβασε στα social media με τον μπέμπη της και "έριξε" το Instagram;

Γαστεράτου κιλά