Νέο "χτύπημα" στο Buckingham - Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε με τον Jon Βon Jovi και έφερε τα πάνω - κάτω

Τι συνέβη;

Νέο

Ένα νέο "χτύπημα" φαίνεται πως βρήκε το Buckingham, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε με τον Jon Βon Jovi και έφερε τα πάνω - κάτω! Τι ήταν αυτό που συζήτησαν και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό;

Μπορεί το Megxit να είναι πραγματικότητα, ωστόσο αυτό δεν δίνει διάλειμμα στον πρίγκιπα Χάρι και τα καθήκοντά του. Ανάμεσα σε αυτά είναι να δώσει και το παρών στην επανεγγραφή της επιτυχίας του Jon Bon Jovi «Unbroken» προς υποστήριξη του Ιδρύματος Games Invictus.

Για αυτόν τον λόγο ο ίδιος θα επισκεφθεί τα θρυλικά στούντιο Abbey Road στις 28 Φεβρουαρίου για να συναντηθεί με τον τραγουδιστή και τη χορωδία Invictus Games. Με αφορμή αυτό λοιπόν, τα social media του παλατιού ανέβασαν μια χιουμοριστική ανάρτηση με τους δυο τους να συνεννοούνται. Παρόλα αυτά εσείς ακούσατε για τα νέα που θέλουν την Μέγκαν έγκυο ξανά; Ποια η αλήθεια;

Πριν από το "χτύπημα" στο Buckingham ωστόσο ο πρίγκιπας Χάρι κόντεψε να χάσει τα μαλλιά του

Ο πρίγκιπας Χάρι μάλλον περνά μια αγχωτική περίοδο ειδικότερα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που "πονοκεφαλιάζουν" την βασιλική οικογένεια.

Ο Χάρι που πρόσφατα έγινε και πατέρας επισκέφτηκε πρόσφατα, σύμφωνα με την Sun μια κλινική. Ωστόσο δεν ευτυχώς η εν λόγο επίσκεψη δεν έχει να κάνει με την υγεία του αλλά με τα... μαλλιά του! Η αλήθεια είναι ότι η κόμη του πρίγκιπα Χάρι δεν ήταν ποτέ αυτό που λέμε πλούσια, ωστόσο σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα η πατρότητα, τα προβλήματα με τον τύπο και οι τελευταίες εξελίξεις με την οικογένεια επιδείνωσαν το πρόβλημα.

Δείτε επίσης που θα μείνουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ. Χαμός Buckingham!

Ειδικότερα η εφημερίδα αναφέρει ότι ο μικρότερος γιος της Νταϊάνα αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα τριχόπτωσης με αποτέλεσμα να επισκεφθεί την Philip Kingsley Trichological Clinic. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τις επισκέψεις να γίνονται πιο τακτικές μετά και τον γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ.

Πρίγκιπας Χάρι: Προβληματισμός για την υγεία του - Τι συμβαίνει

Προβληματισμοί έχουν σχηματιστεί γύρω από την υγεία του Πρίγκιπα Χάρι και η τελευταία του εμφάνιση με την Μέγκαν Μάρκλ δεν βοήθησε, καθώς προκάλεσε ανησυχία! Τι συμβαίνει;

Όπως αναφέρει πηγή της εφημερίδας Post, ο Χάρι παραδέχτηκε πως ακόμα παλεύει με την πνευματική του υγεία και πως ακόμα κι αυτή τη στιγμή συναντά ειδικό και κάνει θεραπείες για να ξεπεράσει το τραύμα της απώλειας της μητέρας του.

Κάτι που όπως ανέφεραν ήταν και η πραγματικότητα, μιας και η εικόνα του στο πριβέ event της JPMorgan δεν ήταν και η πιο ευχάριστη.