Δέσποινα Βανδή: Το έριξε έξω και χόρεψε μαζί με τις Άγριες Μέλισσες

Τρελός χορός

Δέσποινα Βανδή: Το έριξε έξω και χόρεψε μαζί με τις Άγριες Μέλισσες

Η Δέσποινα Βανδή το έριξε έξω και χόρεψε μαζί με τις Άγριες Μέλισσες, προκαλώντας "φρενίτιδα" στα social media. Η τραγουδίστρια δεν σταμάτησε να διασκεδάζει σε μαγαζί στου Ψυρρή όπου έπαιξε μουσική ο φίλος της, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Η τραγουδίστρια και όχι μόνο έβαλε τα αποκριάτικά της και έβγαλε φωτογραφίες με τους φίλους της, τις οποίες και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Στο ίδιο μαγαζί βρέθηκαν εκτός της Βανδής και οι Δανάη Λουκάκη, Γιάννης Κουκουράκης, Μαρία Μπεκατώρου, Κατερίνα Παπαμερή, και Παρθένα Χοροζίδου, με τους οποίους και χόρεψε η τραγουδίστρια. Και μιας και μιλάμε για διασκέδαση, εσείς είδατε την Μελίνα Νικολαΐδη στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή παρέα με τον νονό της; Έκαναν θραύση!

Δέσποινα Βανδή χορός
Δέσποινα Βανδή χορός Άγριες Μέλισσες

Πριν το ρίξει έξω με τις Άγριες Μέλισσες ωστόσο η Δέσποινα Βανδή είχε και κάποια ευχάριστα - Σε νέο πρόγραμμα του OPENtv

Μια νέα εξέλιξη για τον τηλεοπτικό σταθμό OPENtv μόλις πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστή και τα νέα είναι ευχάριστα αφού περιλαμβάνουν σε νέο του πρόγραμμα για συνεχόμενη χρονιά την Δέσποινα Βανδή.

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι την πρεμιέρα του φαντασμαγορικού σόου του Open και ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με την παραγωγή ετοιμάζονται πυρετωδώς για να «κλείσουν» οριστικά τα 12 ζευγάρια που θα συμμετέχουν στην εκπομπή, αλλά και την ομάδα των κριτών.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ethnos.gr στην ομάδα των κριτών θα κάτσει και η Δέσποινα Βανδή που συμφώνησε με τον παρουσιαστή και το κανάλι.

Στα ονόματα των παικτών, σύμφωνα με την ίδια πηγή, κλεισμένοι και σίγουροι θεωρούνται οι Βίκυ Χατζηβασιλείου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Έρρικα Πρεζεράκου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ορφέας Παπαδόπουλος, Χριστίνα Παππά, Τρύφωνας Σαμαράς από τους ερασιτέχνες.

Από τους επαγγελματίες οι Κόνι Μεταξά, Βαλάντης, Άρης Μακρής, Κώστας Καραφώτης, Άσπα Τσίνα θα πλαισιώσουν τους ερασιτέχνες.

Βέβαια, πριν από λίγο καιρό αποκαλύφθηκε το πρώτο όνομα του κριτή που θα δούμε στο παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως είναι κι αυτό όνομα "βόμβα"