Και όμως το έκανε - Ο Νίκος Μουτσινάς προκάλεσε την Ελένη Μενεγάκη

Τι ήταν αυτό που έβαλε την παρουσιάστρια να κάνει;

Και όμως το έκανε - Ο Νίκος Μουτσινάς προκάλεσε την Ελένη Μενεγάκη

Και όμως το έκανε και αυτό ο Νίκος Μουτσινάς! Ο παρουσιαστής δεν δίστασε και προκάλεσε την Ελένη Μενεγάκη live on camera, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! Τι ήταν ωστόσο αυτό που την έβαλε να κάνει;

Ο παρουσιαστής έπειτα από απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου εκείνη χόρευε με τα τραγούδια της Λένας Ζευγαρά, δεν άντεξε και το είπε!

Αφού λοιπόν τελείωσε το απόσπασμα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα, "Τι ζητήσαμε ρε παιδιά; Να έρθει η Ελένη! Δηλαδή ρε συ Ελένη, δεν είναι ωραίο...Αναγκάζομαι και σε προκαλώ! Ελένη μου προκαλώ να έρθεις στο Καλό Μεσημεράκι...Δηλαδή ρε Ελένη έχω έρθει τόσες φορές... Εγώ θα περιμένω, αυτός είναι ο στόχος μου για φέτος".

Παρόλα αυτά εσείς είδατε την επική "εισβολή" στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά; Ούτε ο ίδιος πίστευε στα μάτια του. Έμεινε κάγκελο!

Πριν την πρόκληση του Νίκου Μουτσινά ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα απρόσμενο στην εκπομπή της! - "Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα"

Κάτι απρόσμενο έγινε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με την παρουσιάστρια να μπαίνει σχεδόν τρέχοντας στο παλτό. Μάλιστα, όπως είπε η ίδια ήταν από το άγριο χάραμα στον Alpha! Τι συνέβη στην όμορφη παρουσιάστρια;

Η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα πρωτόγνωρο περιστατικό στην εκπομπή της με την ίδια να μπαίνει με τρεχαλιτό και ένα μεγάλο χαμόγελο στο πλατό! Τι έγινε όμως; όπως είπε η ίδια δεν τις έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα!

«Καλά δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα! Έχω έρθει από το άγριο χάραμα, μιλάω στα τηλέφωνα και συνειδητοποιώ ότι είναι 12:40 και είμαι άβαφη και λέω στον κύριο που μιλάω για διάφορα θέματα στο τηλέφωνο «συγγνώμη πρέπει να σας κλείσω να ετοιμαστώ για την εκπομπή» και μου λέει «ναι, ναι να πούμε και κάτι άλλο» και τελικά παρά δέκα ξεκίνησα να βάφομαι και λέω δυστυχώς «την βάψαμε»!

Όπως και αν έχει η όμορφη παρουσιάστρια, που είναι πάνω από 30 χρόνια στην τηλεόραση, δεν κόλλησε ούτε λίγο και ευδιάθετη όπως πάντα ξεκίνησε κανονικά την εκπομπή της! Και αν θες ένα ακόμα ιδιαίτερο περιστατικό από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, σου έχουμε και την ανατρεπτική της αποκριάτικη εμφάνιση. Δες τι φόρεσε.