Μάρθα Καραγιάννη: Νέες εξελίξεις με την υγεία της - Σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Την επισκέφτηκε ο Σπύρος Μπίμπιλας στο νοσοκομείο

Μάρθα Καραγιάννη: Νέες εξελίξεις με την υγεία της - Σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Νέες εξελίξεις με την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη ήρθαν στο φως μετά την επίσκεψη του Σπύρου Μπιμπίλα στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται η ηθοποιός! Σε τι κατάσταση είναι και ποια τα νεότερα για την υγεία της;

Ο ίδιος έσπευσε να δηλώσει την κατάσταση της αγαπημένης ηθοποιού στους θαυμαστές της μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως είναι αρκετά καλύτερα και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη ηρεμία. «Χθες βράδυ είδα την αγαπημένη μου φίλη Μάρθα Καραγιάννη στην κλινική κι είναι μια χαρά. Από σήμερα ελπίζουμε ότι επιστρέφει σπίτι της πάντα με την αγαπημένη της φίλη κ συνάδελφό μας Ντόρα Δούμα που δεν έφυγε στιγμή από δίπλα της όλο αυτόν τον καιρό γι αυτό της αξίζουν πολλά μπράβο…θα πρέπει να μην τις ταλαιπωρήσουμε με πολλά τηλεφωνήματα κι ερωτήσεις..Η Μάρθα ποτέ δεν κυνήγησε την δημοσιότητα ιδιαίτερα για την ιδιωτική της ζωή. Χρειάζονται ηρεμία οπότε να ευχόμαστε γρήγορα να την ξαναδούμε γερή , σιδερένια και δραστήρια».

«Δείξτε λίγη ανθρωπιά» έγραψε η Ντόρα Δούμα στον λογαριασμό της στο Facebook πριν από λίγες ώρες και ξέσπασε μετά την αποκάλυψη της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη. Τι έχει συμβεί;

Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία της Μάρθα Καραγιάννη! Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της γνωστής ηθοποιού και ποια τα νεότερα για την κατάστασή της; Τι λένε οι πληροφορίες;

Το μεσημέρι της Τρίτης μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο φίλος και γιατρός της ηθοποιού, Δημήτρης Σούρας ανέφερε τα πάντα για την υγεία, αλλά και το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάστασή της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Η Μάρθα Καραγιάννη είχε πυρετό 1,5 μέρα.. Μου τηλεφώνησε πριν λίγες ημέρες η Ντόρα Δούμα και μου είπε ότι η Μάρθα είχε πυρετό, έχει πόνο στη δεξιά κοιλία και μια τάση για πυρετό…Της είπα να πάρει ένα αντιπυρετικό. Ο πυρετός δεν έπεφτε αλλά δεν ήταν ένας ανησυχητικός πυρετός. Όταν όμως έχουμε κάποια ηλικία πρέπει να προσέχουμε. Είπαμε λοιπόν ότι πρέπει να μπούμε σε κάποια κλινική. Επέλεξε η Ντόρα Δούμα που είναι ο φύλακας άγγελός της και τη μεταφέραμε σε μια ιδιωτική κλινική. Κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.. και σε λίγες μέρες ο πυρετός έπεσε. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και τελικά βγήκε η διάγνωση. Η διάγνωση είναι χολοκυστίτιδα, μια φλεγμονή της χολής…. Αυτή η φλεγμονή θεραπεύεται με φαρμακευτική αγωγή».

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Στο νοσοκομείο βρίσκεται η ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και τόσες ημέρες στην εντατική.