Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση πως θα αποκτήσουν μωράκι

Πιο χαρούμενοι από ποτέ!

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση πως θα αποκτήσουν μωράκι

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και δεν το κρύβουν. Ο ηθοποιός έκανε μάλιστα και την πρώτη του ανάρτηση μετά την είδηση πως οι δυο τους θα αποκτήσουν μωράκι και "έριξε" το Instagram.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στο Πρωινό, λέγοντας πως η αγαπημένη του βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Χαρακτηριστικά είπε, "Είναι έγκυος η γυναίκα μου. Δεν γινόταν να μην το πω γιατί έρχεται και στα γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar και η κοιλιά της φαίνεται. Τον Ιούνιο θα γεννηθεί το παιδί μας. Θα φτιάξω το δωμάτιο του παιδιού μου, θα μαγειρεύω γιατί πλέον η γυναίκα μου δεν μπορεί. Θα της κάνω όλα τα χατίρια. Το θέλαμε πολύ!".

Μετά την επίσημη ανακοίνωση ήρθε και η φωτογραφία με τα τρυφερά λόγια, στην οποία και θέλησε να δώσει το δικό του δημόσιο ευχαριστώ, "Ένα μικρό ανθρωπάκι,σιγά σιγά ετοιμάζεται να κάνει επίσκεψη στο σπιτικό μας.Σας ευχαριστώ όλους σας για τις πολύτιμες ευχές σας". Δείτε αναλυτικά την αποκάλυψη που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Πριν κάνει γνωστή την είδηση πως θα αποκτήσουν μωράκι, ο Γιώργος Χρανιώτης δήλωσε για την Αβασκαντήρα, «Στο δεύτερο ραντεβού απήγαγα την Γεωργία και την πήγα στο σπίτι μου»

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε για το πως γνώρισε την σύζυγο του και αποκάλυψε πως στο «δεύτερο ραντεβού την απήγαγε και την πήγε σπίτι του».

Ο ηθοποιός και η Γεωργία Αβασκαντήρα έδωσαν συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησαν για την γνωριμία τους αλλά και το πρώτο στάδιο της σχέσης τους.

– Η γνωριμία σας πώς προέκυψε;

Γιώργος: Το 2015 έπαιζα στον «Βουβό Σερβιτόρο» στο Faust. Και ήρθε η Γεωργία με μια κοινή μας φίλη να δουν την παράσταση. Με είχε ενημερώσει, βέβαια, η φίλη μου: «Θα έρθω με μια κοπέλα που μάλλον θα σου αρέσει πολύ».

Γεωργία: O Γιώργος ήταν πάντα ο αγαπημένος μου ηθοποιός. Ήμουν θαυμάστριά του από 13 ετών, την εποχή που έπαιζε στη σειρά «Για Μια Γυναίκα Και Ένα Αυτοκίνητο». Θυμάμαι στο σχολείο οι συμμαθήτριές μου έλεγαν «εμένα ο αγαπημένος μου είναι ο Brad Pitt, εμένα ο Johnny Depp». «Εμένα ο Γιώργος Χρανιώτης», απαντούσα.

Γιώργος: Τους «έφαγα» όλους! (γέλια)

Γεωργία: Όταν μου πρότεινε η φίλη μου να πάμε στην παράσταση που έπαιζε ο Γιώργος, αρνήθηκα. Της είπα «δεν υπάρχει περίπτωση να συναντήσω από κοντά τον Χρανιώτη, θα κοκκινίσω ολόκληρη». Είχα, επίσης, τον φόβο μήπως τον γνώριζα από κοντά και τον απομυθοποιούσα.

Γιώργος: Eγώ κατάλαβα από την αρχή ότι η Γεωργία είναι πολύ ντροπαλή. Έτσι, όταν μας γνώρισαν μετά την παράσταση η πρώτη κουβέντα που της είπα ήταν «Είναι ωραίο να ντρέπεσαι. Η ντροπή είναι το συναίσθημα που θα σώσει στο μέλλον την ανθρωπότητα». Το δανείστηκα από μια ταινία του Ταρκόφσκι. Την επομένη, ζήτησα από την κοινή μας φίλη το τηλέφωνό της.

Γεωργία: Μου τηλεφώνησε την ώρα που δίδασκα στη σχολή χορού. Και μου πρότεινε να βγούμε. Μέσα μου, έτρεμα.

– Πού δόθηκε το πρώτο ραντεβού;

Γιώργος: Στο σινεμά Νιρβάνα, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Είδαμε την ταινία Birdman.

Γεωργία: Εκεί τον έκανα εγώ να κοκκινίσει! Στο διάλειμμα με ρώτησε πώς μου φαίνεται η ταινία και του απάντησα αυθόρμητα πως «μου αρέσει τόσο πολύ που σχεδόν ξέχασα ότι είμαι σινεμά μαζί σου»!

Γιώργος: Και μετά την ταινία, πήγαμε για κρέπα. Όλο το βράδυ δεν τη φίλησα και αυτό της στοίχισε πολύ! Το έκανα με σκοπό, όμως.

Γεωργία: Ήταν πολύ γλυκός. Με άφησε κάτω από το σπίτι, με χαιρέτησε και όλα καλά!

Γιώργος: Μετά, στο δεύτερο ραντεβού, της την έπεσα κανονικά. Την απήγαγα και την πήγα στο σπίτι μου.

Γεωργία: Μετά το δεύτερο ραντεβού μείναμε μαζί τρεις ολόκληρες μέρες. Προέκυψαν όλα όμορφα και απλά.

– Γιώργο, ποια ήταν η πρώτη σκέψη που έκανες γνωρίζοντας τη Γεωργία;

Λίγο στενοχωρήθηκα γιατί κατάλαβα τι με περίμενε! Τότε δεν ήμουν σε φάση να δεσμευτώ. Έψαχνα να μου δώσει μια αφορμή για να εξαφανιστώ. Αλλά δεν μου την έδωσε… Αυτό που αρχικά με τράβηξε στη Γεωργία ήταν η ομορφιά της. Είχε μια 80s ομορφιά, μου θύμιζε την Kim Basinger στα νιάτα της. Επίσης, έδειχνε το πιο γλυκό κορίτσι του κόσμου.

Ξέρεις τι γίνεται; Η Γεωργία ζει σε μια άλλη εποχή, πιο αθώα, και εμένα με γοητεύουν αυτοί οι άνθρωποι. Για παράδειγμα, δεν μπορώ όσους ασχολούνται όλη την ώρα με τα κινητά τους. Στα ραντεβού μας κουβεντιάζουμε. Δεν κάθεται μαζί μου και παράλληλα τσεκάρει το Instagram!

– Γεωργία, τι έχεις μάθει από την κοινή σου ζωή με τον Γιώργο μέχρι σήμερα;

Να μπορώ να συγχωρώ τον εαυτό μου όταν κάνει λάθη. Από μικρή, είχα έντονο το «σύνδρομο της μπαλαρίνας», έπρεπε όλα να τα κάνω σωστά, να είμαι με όλους διακριτική, να μη φέρνω κανέναν σε δύσκολη θέση. Ο Γιώργος με βοήθησε να απελευθερωθώ. Μου έλεγε συνέχεια «Δεν πειράζει να κάνουμε λάθη. Αρκεί να κάνουμε σπουδαία λάθη!». Ακόμα και στον πρώτο μας τσακωμό, εγώ μιλούσα χαμηλόφωνα για να μην ενοχλήσω τους γείτονες. Κάποια στιγμή μου λέει νευριασμένος «Να σου πω και κάτι; Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς έτσι». Του απαντώ πως «δεν χρειάζεται να ενοχλούμε τη γειτονιά επειδή εμείς έχουμε τις διαφωνίες μας». Ακούγοντάς το αυτό, άνοιξε διάπλατα τα παράθυρα και άρχισε να φωνάζει για να ακούν καλύτερα οι γείτονες! (γέλια

Πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει και την επεισοδιακή πρόταση γάμου που είχε κάνει.