Ελένη: Τρομερή εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας αλλά και τον χωρισμό της που της "στοίχισε"

Τα είπε όλα on camera

Ελένη: Τρομερή εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας αλλά και τον χωρισμό της που της

H Ελένη Mενεγάκη και όμως το έκανε! Η παρουσιάστρια αφηγήθηκε μια τρομερή εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας αλλά και τον χωρισμό της που της "στοίχισε" με τον Γιάννη Λάτσιο. Δεν δίστασε ούτε λεπτό. Η αποκάλυψή της τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Η ίδια εν ώρα εκπομπής αποφάσισε να μοιραστεί κάποιες από τις πιο προσωπικές της στιγμές, και για αυτό είπε, «Όλοι έχουμε περάσει φάσεις δύσκολες, έχουμε αισθανθεί ψυχολογικά πιεσμένοι, υπερβολικά πολύ και ξαφνικά ο οργανισμός μας χτυπά καμπανάκια. Μου είχε συμβεί την περίοδο που χώρισα να κλατάρει ο οργανισμός μου. Νόμιζα ότι είχα θέματα υγείας, πήγα και έκανα ότι εξετάσεις υπήρχε και μου έλεγε ο παθολόγος μου «βρε κορίτσι μου δεν έχεις τίποτα, έχεις πιεστεί» και του έλεγα «όχι κάτι έχω.».

Και είμαι άνθρωπος πολύ δυνατός και έκανα ότι εξέταση υπάρχει ακόμα και τις πιο ακριβές που υπήρχαν και τις έκανα όλες. Γυρνούσα με τον πάκο τις εξετάσεις στον παθολόγο και του έλεγα «δεν είμαι καλά» και τρέχανε πλημμύρα τα δάκρυα… Και μου έλεγε ο παθολόγος μου το θέμα σου, είναι εδώ (στο μυαλό), ότι και να ψάξεις στο κορμί σου δεν έχεις τίποτα. Είσαι υγιέστατη…. Πήρα το χρόνο μου και συνειδητοποίησα αυτό που μου συμβαίνει…. Είχα πιεστεί ψυχολογικά με αυτό που μου συνέβαινε και με αυτό που είχα να αντιμετωπίσω γύρω μου και πώς το αντιμετώπιζαν οι απ’ έξω, πήρα το χρόνο μου και το αντιμετώπισα σε 6 με 7 μήνες….»

«Όλοι έχουν δυνάμεις που δεν τις ξέρουν… Εσύ Μαριάντα είχες άλλο θέμα, εγώ άλλο… Εγώ τη δύναμη την πήρα από άνθρωπο (τον Μάκη της) εσύ το πήρες Μαριάντα από τη γυμναστική»!

Μιας και μιλάμε ωστόσο για την παρουσιάστρια, εσείς είδατε την πρόκληση του Νίκου Μουτσινά που έκανε σήμερα live στην εκπομπή του; Τι την έβαλε να κάνει;

Πριν από την εξομολόγησή της για το πρόβλημα υγείας και τον χωρισμό της, η Ελένη έδειξε προσωπικά της μηνύματα στον αέρα

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην κάνει συχνά προσωπικές της αποκαλύψεις στην εκπομπή, όταν όμως συμβαίνει μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Η παρουσιάστρια, έδειξε στους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής, προσωπικά της μηνύματα.

Η Ελένη, «πάγωσε» με ένα μήνυμα που δέχτηκε στο κινητό της και θέλησε να το αποκαλύψει. Τι συνέβη όμως και η παρουσιάστρια προέβη σε αυτή την κίνηση;

«Δεν βλέπω καλά, χάλασε και το I pad μου ρε γ@μ@τ@! Ωχ τι είπα Παναγία μου», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του ALPHA και στη συνέχεια φόρεσε τα γυαλιά της προκειμένου να δείξει το μήνυμα που δέχτηκε.

«Μισό λεπτό ρε παιδιά γιατί φωτογραφίζω διάφορα μέσα στο internet, μέσα σ’ αυτά έχω και τους λογαριασμούς μου, αλλά θέλω να σας βρω κάτι που μου έστειλαν χθες σε μήνυμα… πόσα έχω φωτογραφίσει Θεέ μου. Μισό λεπτό, να δείτε!», είπε η Ελένη.

Ελένη ALPHA

Λίγες ώρες πριν η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα απρόσμενο γεγονός στην εκπομπή της. Αυτό δεν της έχει ξανασυμβεί.