Ελεονώρα Μελέτη: Απαντάει για πρώτη φορά στο αν θα αντικαταστήσει την Ελένη

Τι δήλωσε;

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντάει για πρώτη φορά στο αν θα αντικαταστήσει την Ελένη

Η Ελεονώρα Μελέτη απαντάει για πρώτη φορά σε όλα τα δημοσιεύματα και όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό γύρω από το εάν θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη! Θα την δούμε τελικά στην θέση της ή όχι;

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” άφησε πολλά υπονοούμενα με την κίνησή της. Και αυτό γιατί εν τέλη προτίμησε να μην πει κάτι συγκεκριμένο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, “Δεν έχω να πω κάτι. Δεν έχω να απαντήσω σε καμία ερώτηση. Αν ήθελα να μιλήσω για οτιδήποτε θα έδινα συνεντεύξεις…”

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Και μιας και μιλάμε για την παρουσιάστρια, εσείς ακούσατε την τελευταία της δήλωση, όπου αναφέρθηκε σε εκπομπές και είπε «Έχω κάνει και εγώ αυτά τα κλισέδικα»; Τι συνέβη ακριβώς;

Πριν την απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη για την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της είχε σοκάρει τραγουδίστρια για τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε

Μία γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, μέσα από συνέντευξή της, σοκάρει για τον ξυλοδαρμό της από θαμώνα του μαγαζιού που εμφανιζόταν. «Με χτύπησε βάναυσα» σχολιάζει!

Μία από τις καλεσμένες της Ελεονώρας Μελέτη, μίλησε ανοικτά για το περιστατικό που της συνέβη σε μαγαζί που εμφανιζόταν και τη συγκλόνισε.

Στην χθεσινή εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» εμφανίστηκε και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο λόγος για την Πωλίνα Απέργη, η οποία αποκάλυψε τα πάντα για τον ξυλοδαρμό της, ενώ μίλησε και για την υπόλοιπη ζωή της, την οποία χαρακτηρίζει ως "δράμα".

«Θαμώνας στο μαγαζί που τραγουδούσα με χτύπησε βάναυσα. Είμαι μια μητέρα μόνη και φοβήθηκα να δώσω έκταση στο περιστατικό. Η ζωή μου είναι ένα κακό μυθιστόρημα. Η μητέρα μου μας παράτησε όταν ήμουν πολύ μικρή. Στην εφηβεία έμαθα ότι η μητέρα μου ζει και επαναστάτησα. Στα 19 μου τη συνάντησα για πρώτη φορά».

Πωλίνα Απέργη ξυλοδαρμός