MasterChef: Βγήκαν τα μαχαίρια - H κόντρα της Κατερίνας με τον Γιώργο έφερε τα πάνω - κάτω

Τι συνέβη;

MasterChef: Βγήκαν τα μαχαίρια  - H κόντρα της Κατερίνας με τον Γιώργο έφερε τα πάνω - κάτω

Φαίνεται πως βγήκαν τα μαχαίρια για τα καλά στο MasterChef, μιας και η κόντρα της Κατερίνας με τον Γιώργο έφερε τα πάνω - κάτω. Χαμός επικράτησε με τα σχόλια μεταξύ των παικτών για τον τρόπο που ψήφισε η κόκκινη ομάδα και έστειλε στη δοκιμασία αποχώρησης, τον Κωνσταντίνο Γατόπουλο και την Φωτεινή Ζοσιμίδου.

Όταν η διαδικασία ψηφοφορίας ολοκληρώθηκε, η Κατερίνα έδωσε την δικιά της απάντηση σε όλο αυτό, προκαλώντας νεύρα στον Γιώργο που έσπευσε να της απαντήσει.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά, "Θα χρησιμοποιούσα την κάρτα εάν δεν ήταν η Φωτεινή και το Γατόπουλο εκεί, στις θέσεις τους. Θα εξηγήσω και ακριβώς τον λόγο. Πρώτον γιατί θεωρώ πως είναι ανέντιμο να μπει η Φωτεινή σε αυτή τη θέση, γιατί είναι αδύναμη και το ξέρουν όλοι στην ομάδα και δεύτερον γιατί το Γατόπουλο έχει κόψει το δάχτυλο του. Και ναι, θέλω να γυρίσει και η Φωτεινή και το Γατόπουλο στο σπίτι και το δηλώνω δημόσια! Για αυτό το λόγο, λοιπόν, εάν υπήρχε περίπτωση να την σπάσω την κάρτα θα την έσπαγα και θα έδινα τη μισή στους δυο τους. Στην παρούσα φάση δεν θα έσωζα τον εαυτό μου αλλά τα δύο παιδιά. Θεωρώ πως ο Ηλίας θα έπρεπε να είναι μαζί με τον Γιώργο. Ανέντιμο το θεωρώ όλο αυτό. Καλή η μαγειρική, καλό το παιχνίδι αλλά είναι καλύτερο να έχεις ψυχή και αν δεν την έχεις, εγώ προσωπικά, λυπάμαι”.

Μετά από αυτά ο Γιώργος δεν μπόρεσε να κρατηθεί και δήλωσε στην κάμερα, “Είναι μια κοπέλα που μας φέρνει το θυμιατίρι στο σπίτι και με την κακή ψυχή της προσπαθεί να κάνει κάτι, το οποίο δεν την αντιπροσωπεύει! Αλλά τι περιμένεις από μια κοπέλα, 36 χρονών που γράφει στο χέρι “μολών λαβέ”; Ότι θα πάει με τον σταυρό στο χέρι; Όχι… Τότε το θυμιατό τι το θέλει; Αυτή πρέπει να φύγει και το κακό της πνεύμα”.

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Και μιας και μιλάμε για αυτό, εσείς έχετε δει το spoiler «βόμβα» για το Masterchef; Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Λίγο πριν βγουν τα μαχαίρια δείτε τα ευτράπελα που σημειώθηκαν στο Masterchef

Από όλα είδαμε να έχει και το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef που έχει επιστρέψει με μεγάλη επιτυχία με τον τέταρτο κύκλο, μέσα από την συχνότητα του STAR. Μερικά από τα Highlights, ήταν τα πισώπλατα «μαχαίρια» των παικτών, τα κλάματα της Μαρλέν, αλλά και στο τέλος την ομάδα που έχασε την δοκιμασία ασυλίας και εκείνη που κέρδισε.

Στο STAR καθημερινά οι τρεις κριτές του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς κάνουν μαθήματα στους 22 επίδοξους μάγειρες, με σκοπό να βγει και φέτος ο επόμενος Έλληνας master chef.

Αρχικά είδαμε στο πλατό να βγαίνουν κυριολεκτικά «μαχαίρια»

"Πανικός" επικράτησε στο πλατό του MasterChef, καθώς βγήκαν τα μαχαίρια κυριολεκτικά! Την ώρα του συμβουλίου για το ποια ομάδα θα κερδίσει τον χθεσινό διαγωνισμό φαίνεται πως οι παίκτες εξέφρασαν την γνώμη τους με ακραίο τρόπο.

Αρχικά η Κατερίνα αποκάλυψε πως το βράδυ στο σπίτι πολλοί την κατηγόρησαν ότι διάλεξε τους αρχηγούς των ομάδων βάση στρατηγικής, ενώ ο Διονύσης Πρώιος χαρακτήρισε το σπίτι κοτέτσι.

Ενώ και η Ηλιάνα δεν μπόρεσε να κρατήσει την δυσαρέσκεια μέσα της, ακολουθώντας μια ένταση με την Μάρλεν Γρυντάκη. Τότε ήταν που ο Ηρακλής Αποστολίδης δεν άντεξε με τις συμπεριφορές τους και είπε χαρακτηριστικά, «Της μικρής της π@@@ της φταίνε οι τρίχες».

Στην συνέχεια η Κατερίνα έγινε έξαλλη

"Εκνευρίζομαι μαζί τους"! "Έξαλλη" έγινε η Κατερίνα με τους συμπαίκτες της στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef! Η παίκτρια δεν μπόρεσε να κρατήσει την δυσαρέσκειά της και τα είπε όλα on camera.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, τα πνεύματα "άναψαν", με την Κατερίνα να δείχνει φανερά την ενόχλησή της με την κόκκινη ομάδα.

Χαρακτηριστικά είπε, “Βλέποντας τους να γελάνε, γελάω και γω! Και εκνευρίζομαι. Εμένα με ενοχλούν αυτοί οι άνθρωποι! Με ενοχλεί η έπαρση πάρα πολύ, με ενοχλεί όλο αυτό το παιδικό, με ενοχλεί όταν κάποιος νομίζει ότι είναι σούπερ ουαου! Με ενοχλεί”!

Η Μαρλέν από την άλλη έβαλε τα κλάματα στις κάμερες

Τα ευτράπελα δεν έχουν σταματημό στο MasterChef! Μετά τις φωνές και τα ξεσπάσματα ήρθαν και τα κλάματα της Μαρλέν! Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της η παίκτρια και "λύγισε" on camera. Τι συνέβη ακριβώς και τι ήταν αυτό που την στεναχώρησε;

Η παίκτρια που ο Ηρακλής επέλεξε να ετοιμάσει το γλυκό στην δοκιμασία ήταν η Μάρλεν και όταν ρωτήθηκε ο αρχηγός γιατί την επέλεξε είπε γιατί την είδε μέσα στο σπίτι να διαβάζει ένα βιβλίο ζαχαροπλαστικής, κάτι που την ενόχλησε αρκετά, μιας και η ίδια όπως είπε αυτό δεν είναι το φόρτε της.

Χαρακτηριστικά είπε, “Αφού το ξέρεις ότι ρωτάω τους πάντες για τα γλυκά, για να μάθω τεχνικές. Γιατί με έβαλες δηλαδή; Γιατί δεν με έβαλες στα κυρίως πιάτα ή στα ζεστά που ξέρω να δουλεύω.”

Αυτοί είναι οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας

Αυτοί είναι οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef! Η ανακοίνωση της νικήτριας ομάδας, έφερε τόσο χαρά, όσο και θλίψη σε εκείνους που δεν κατάφεραν να τα πάνε έτσι όπως περίμεναν.

Αυτή που κατάφερε να κερδίσει ήταν η μπλε ομάδα, με τους παίκτες να πανηγυρίζουν έντονα, εκνευρίζοντας τις υπόλοιπες ομάδες, με τις άσχημες αντιδράσεις να κάνουν την εμφάνισή τους.

Η Μαριάννα μάλιστα, δεν δίστασε να πει on camera πως κρατήθηκε να μην βρίσει τον παίκτη που πέταξε κάτω ένα σκαμπό. Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.

Έκπληξη από τον Αποστολάκη - Που βρέθηκαν οι παίκτες;

Μια μεγάλη έκπληξη από τον Αποστολάκη περίμενε τους παίκτες του MasterChef! Που βρέθηκαν οι διαγωνιζόμενοι μετά τα νέα της νικητήριας ομάδας; Δεν μπορούσε κανείς να κρύψει την χαρά του!

Η μπλε ομάδα ήταν αυτή που κατάφερε να κερδίσει και οι νικητές της είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την παρέα του Γιάννη Αποστολάκη, μαζί με έναν περσινό αγαπημένο παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο λόγος για τον Σταμάτη Κωβαίο, ο οποίος διατηρεί το δικό του εστιατόριο στο οποίο έφαγαν οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας. Ο Γιάννης Αποστολάκης δεν τους αποκάλυψε από την αρχή ποια θα ήταν η έκπληξη, με αποτέλεσμα όλου να μείνουν με το στόμα ανοιχτό όταν συνειδητοποίησαν που ήταν.

MasterChef Αποστολάκης έκπληξη

Ωστόσο, πως πάει το Masterchef σε τηλεθέαση απέναντι από τις Άγριες Μέλισσες. Πόση διαφορά έχουν με το ριάλιτι μαγειρικής και πού έκατσε τελικά η μπίλια; Δείτε αναλυτικά πώς διαμορφώθηκε η prime time, σύμφωνα με το δυναμικό κοινό.

Χαμός στο Masterchef και με τον Σταύρο - Οι εκφράσεις του τους άφησε με το στόμα ανοιχτό

Χαμός προκλήθηκε με τον Σταύρο στο MasterChef! Οι εκφράσεις του τους άφησε με το στόμα ανοιχτό όλους στο πλατό! Τι ήταν αυτό που δεν περίμενε κανείς και όμως έγινε;

Η μπλε ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε και ο πανηγυρισμός του Σταύρου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους συμπαίκτες του, μιας και ο ίδιος ήταν αρκετά "θορυβώδης".

Ο Ηλίας ανέφερε, “Θα μπορούσαν nα είχαν πανηγυρίσει λίγο πιο χαλαρά και να μην έκαναν όλο αυτό, λες και κέρδισαν τον τελικό του Champions League”, ενώ ο Γιώργος πρόσθεσε πως “θεώρησαν ότι είμαστε σε γήπεδο; Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ήταν τόσο έντονη η αντίδραση τους. Μπορεί και να μην πίστευαν ότι θα νικήσουν”.

“Αυτός ο κανιβαλισμός του Σταύρου, να πετάει τα σκαμπό κάτω,προσπαθώ να κρατηθώ και να μην βρίσω… Απλά ήθελα να φύγει, να μην τον βλέπω μπροστά μου! Πραγματικά μου γύρισε το μάτι! Οκ, να κουλάρει λίγο και θα φανεί σε λίγο ποιος είναι ο καλύτερος” είπε η Μαριάννα από την πράσινη ομάδα και πρόσθεσε, “Έσπασε την καρέκλα αυτός ο βλάκας ο Κύπριος! Την πέταξε κάτω, ρε φίλε!”.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία - Ποιοι οι χαμένοι;

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την ασυλία στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef! Ποιοι οι χαμένοι που θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με μια σκληρή απόφαση αύριο και τι είπαν on camera;

Μπορεί η μπλε ομάδα να κέρδισε στην προηγούμενη δοκιμασία και να δείπνησε μαζί με τον Αποστολάκη, ωστόσο πίσω το άγχος συνεχιζόταν, μαζί με την αγωνία να ανεβαίνει.

Η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει ήταν η πράσινη, αφήνοντας πίσω την κόκκινη που θα πρέπει αύριο να διαλέξει ποιο θα είναι το άτομο που θα φύγει από το παρεάκι τους. Ενώ μετά την υπόδειξη του Ηλία, ο Γιώργος είναι ο πρώτος υποψήφιος.