Καλό Μεσημεράκι: Άφωνος ο παρουσιαστής - Η έκπληξη που δεν περίμενε

Τι του είχαν ετοιμάσει αυτή τη φορά;

Καλό Μεσημεράκι: Άφωνος ο παρουσιαστής - Η έκπληξη που δεν περίμενε

Χαμός επικράτησε για ακόμα μια φορά στο Καλό Μεσημεράκι! Τόσος μάλιστα, που ο παρουσιαστής έμεινε άφωνος στον αέρα! Δεν θα πιστέψετε τι έκπληξη του είχαν ετοιμάσει. Ούτε ο ίδιος δεν το περίμενε!

Ενώ ο Νίκος Μουτσινάς ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τα σχόλιά του για την “Χρυσή Τηλεόραση”, μια γνώριμη φωνή ακούστηκε στον αέρα, προκαλώντας του σοκ.

Ο λόγος για την Δήμητρα Γαλάνη, που είπε στον παρουσιαστή, “Είσαι πολύ όμορφος έτσι! Σε πήρα γιατί πραγματικά έμεινα άναυδη, σε είδα ξυρισμένο και είσαι ένας κούκλος! Και νομίζω ότι συμφωνούν και οι φίλοι σου εκεί”.

Ο ίδιος στην αρχή δεν είχε καταλάβει ποιος ήταν ωστόσο στην συνέχεια που έγινε και η αποκάλυψη δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Τότε ήταν μάλιστα που είπε, “Ναι, εγώ τρελάθηκα! Δεν κάνω άλλη εκπομπή, δεν έχω λόγο! Ειλικρινά, μίλησα με την Γαλάνη στο τηλέφωνο; Envy envy βάλτε τους τίτλους”. Μιας και μιλάμε για το Καλό Μεσημεράκι, δεν θα πιστέψετε ποιος "εισέβαλε" στο πλατό χτες και άφησε τον παρουσιαστή άφωνο!

Καλό Μεσημεράκι έκπληξη παρουσιαστής

Δεν θα πιστέψετε ωστόσο ποιος "εισέβαλε" στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι και άφησε τον παρουσιαστή "κάγκελο" και χθες

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το σημερινό Καλό Μεσημεράκι! Τόσο ο παρουσιαστής, όσο και οι τηλεθεατές δεν πίστευαν στις εμφανίσεις που έβλεπαν! Δεν θα πιστέψετε ποιος "εισέβαλε" στο πλατό και τους άφησε "κάγκελο"!

Οι εκπλήξεις δεν είχα σταματημό για τον Νίκο Μουτσινά, που παρά τις δικές του εκπλήξεις με τις εμφανίσεις αλλά πριγκίπισσες της Disney, έμεινε με το στόμα ανοιχτό με τους "καλεσμένους" του.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από την εμφάνιση των κοριτσιών από το My Style Rocks, ακόμα μια έκπληξη τον περίμενε, καθώς εισέβαλε στο πλατό η Δανάη Μπάρκα ντυμένη ως λαγός.

Καλό Μεσημεράκι

Έπειτα από τον χορό της, ίδια έπεσε στην αγκαλιά του παρουσιαστή που είχε "λιώσει" στα γέλια με το όλο περιστατικό. Δεν φαντάζεστε τι ντύθηκαν Νίκος Μουτσινάς και "Βάνια"! Τους είδατε;