MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε σήμερα

Ποιος αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει γρήγορα;

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε σήμερα

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε σήμερα από το MasterChef! Όσο και αν προσπάθησε δεν τα κατάφερε μιας και το πιάτο του δεν κατάφερε να ξεπεράσει σε βαθμούς τους δύο συμπαίκτες του.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο, ο οποίος αν και με τραυματισμένο χέρι κατάφερε να τελειώσει την συνταγή, χωρίς μεγάλη επιτυχία. Ο παίκτης μάζεψε τρία πεντάρια και ένα τεσσάρι, γεγονός που τον έβαλε κατευθείαν σε μειονεκτική θέση.

Πρώτη που κατάφερε να περάσει ήταν η Φωτεινή, με την υψηλότερη βαθμολογία ωστόσο να την συγκεντρώνει ο Γιώργος, που κατάφερε να τους ξεπεράσει όλους.

Το Croquembouche (κροκαμπούς) το πιάτο αντιγραφής του Ευγένιου Βαρδακαστάνη, ήταν αυτό που έδιωξε τον Κωνσταντίνο πιο γρήγορα από ότι περίμενε κανείς.

MasterChef παίκτης αποχώρηση

Ωστόσο, πως πάει το Masterchef σε τηλεθέαση απέναντι από τις Άγριες Μέλισσες. Πόση διαφορά έχουν με το ριάλιτι μαγειρικής και πού έκατσε τελικά η μπίλια; Δείτε αναλυτικά πώς διαμορφώθηκε η prime time, σύμφωνα με το δυναμικό κοινό.

Ωστόσο πριν την αποχώρηση του παίκτη σήμερα στο MasterChef, βγήκαν τα μαχαίρια - H κόντρα της Κατερίνας με τον Γιώργο έφερε τα πάνω - κάτω

Φαίνεται πως βγήκαν τα μαχαίρια για τα καλά στο MasterChef, μιας και η κόντρα της Κατερίνας με τον Γιώργο έφερε τα πάνω - κάτω. Χαμός επικράτησε με τα σχόλια μεταξύ των παικτών για τον τρόπο που ψήφισε η κόκκινη ομάδα και έστειλε στη δοκιμασία αποχώρησης, τον Κωνσταντίνο Γατόπουλο και την Φωτεινή Ζοσιμίδου.

Όταν η διαδικασία ψηφοφορίας ολοκληρώθηκε, η Κατερίνα έδωσε την δικιά της απάντηση σε όλο αυτό, προκαλώντας νεύρα στον Γιώργο που έσπευσε να της απαντήσει.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά, "Θα χρησιμοποιούσα την κάρτα εάν δεν ήταν η Φωτεινή και το Γατόπουλο εκεί, στις θέσεις τους. Θα εξηγήσω και ακριβώς τον λόγο. Πρώτον γιατί θεωρώ πως είναι ανέντιμο να μπει η Φωτεινή σε αυτή τη θέση, γιατί είναι αδύναμη και το ξέρουν όλοι στην ομάδα και δεύτερον γιατί το Γατόπουλο έχει κόψει το δάχτυλο του. Και ναι, θέλω να γυρίσει και η Φωτεινή και το Γατόπουλο στο σπίτι και το δηλώνω δημόσια! Για αυτό το λόγο, λοιπόν, εάν υπήρχε περίπτωση να την σπάσω την κάρτα θα την έσπαγα και θα έδινα τη μισή στους δυο τους. Στην παρούσα φάση δεν θα έσωζα τον εαυτό μου αλλά τα δύο παιδιά. Θεωρώ πως ο Ηλίας θα έπρεπε να είναι μαζί με τον Γιώργο. Ανέντιμο το θεωρώ όλο αυτό. Καλή η μαγειρική, καλό το παιχνίδι αλλά είναι καλύτερο να έχεις ψυχή και αν δεν την έχεις, εγώ προσωπικά, λυπάμαι”.

Μετά από αυτά ο Γιώργος δεν μπόρεσε να κρατηθεί και δήλωσε στην κάμερα, “Είναι μια κοπέλα που μας φέρνει το θυμιατίρι στο σπίτι και με την κακή ψυχή της προσπαθεί να κάνει κάτι, το οποίο δεν την αντιπροσωπεύει! Αλλά τι περιμένεις από μια κοπέλα, 36 χρονών που γράφει στο χέρι “μολών λαβέ”; Ότι θα πάει με τον σταυρό στο χέρι; Όχι… Τότε το θυμιατό τι το θέλει; Αυτή πρέπει να φύγει και το κακό της πνεύμα”.

Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Και μιας και μιλάμε για αυτό, εσείς έχετε δει το spoiler «βόμβα» για το Masterchef; Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!