Χαμός με την ανιψιά της Diana - Τους μάγεψε όλους με την κόκκινη τουαλέτα της

Το φόρεμα της Alberta Ferretti "μαγνήτισε"

Χαμός με την ανιψιά της Diana - Τους μάγεψε όλους με την κόκκινη τουαλέτα της

Χαμός προκλήθηκε με την ανιψιά της Diana και την πρόσφατη εμφάνισή της! Τους μάγεψε όλους με την κόκκινη τουαλέτα της και έφερε τον αέρα της θείας της. Τους κατέκτησε με το φόρεμά της.

Μετά την επίδειξη της Alberta Ferretti στο Palazzo Donizetti, η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση με ένα κόκκινο σατέν βραδινό φόρεμα, σχεδιασμένο από την ίδια την Alberta Ferretti.

Η Kitty συνδύασε το κόκκινο "φλογερό" της φόρεμα με χρυσές γόβες. Ενώ θέλησε να ολοκληρώσει το look με smokey μακιγιάζ τονίζοντας τα μάτια της και κρατώντας την υπόλοιπη εμφάνιση απλή και λιτή.

Και μιας και μιλάμε για την Diana, πρόσφατα, βγήκε στη φόρα και το πρόσωπό ενός γνωστού τραγουδιστή που διατηρούσε σχέση με την πριγκίπισσα και βρέθηκε νεκρός!

ανιψιά Diana φόρεμα

Ποια είναι η ανιψιά της Diana που προκάλεσε χαμό με την κόκκινη τουαλέτα της

Είναι η μεγαλύτερη από τα τέσσερα παιδιά του Charles Spencer, αδελφού της Diana, είναι μοντέλο, ζει στο Althorp, και στην έκταση 13.000 εκταρίων έπαυλη της οικογενείας.

Η Lady Kitty Spencer σπούδασε marketing πολυτελών brands και όπως δήλωσε θέλει να εφαρμόσει τις γνώσεις της για καλό σκοπό. Ακολουθώντας τα χνάρια της θείας της έχει φιλανθρωπική δράση, ενώ ορίστηκε και πρεσβευτής της Contrepoint, μιας οργάνωσης που υποστηρίζει άστεγους νέους ανθρώπους.

Μιας και είναι μοντέλο, τόνισε μιλώντας για το προσωπικό της στυλ πως λατρεύει την δεκαετία του ‘50 και το ιδιαίτερο στυλ που είχαν τότε, στην δεκαετία την οποία «γνώρισε» μέσα από την σειρά "Mad Men".

«Θα τα φορούσα όλη μέρα, αν δεν φαινόταν τόσο περίεργο στον δρόμο, αλλά πραγματικά είναι το απόλυτο στυλ που αγαπώ, το κλασικό, το γυναικείο της δεκαετίας του ‘50».