"Χαμός" στο Buckingham - Ο Πρίγκιπας Χάρι "επιτίθεται" στην Βασίλισσα Ελισάβετ

Η "πληρωμένη" απάντηση και ο όρος που δεν της ανήκει πια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

"Χαμός" έχει προκληθεί στο Buckingham για ακόμα μια φορά με τον Πρίγκιπα Χάρι να "επιτίθεται" στην Βασίλισσα Ελισάβετ και να ρίχνει βαριές κατηγορίες. Τι ήταν αυτό που δήλωσε και τους άφησε με το στόμα ανοιχτό;

Η αναπάντεχη δήλωση έγινε γνωστή από την ιστοσελίδα τους, όπου ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, ισχυρίζονται πως ο τίτλος «royal» (βασιλικός) δεν ανήκει στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Αφορμή αποτέλεσε η διαταγή της βασίλισσας να απαρνηθούν τον τίτλο τους ως «Royal Sussex», με την Μέγκαν να λέει πρώτη - πρώτη πως κανείς δεν θα της πάρει τον τίτλο. Η βασίλισσα και οι σύμβουλοί της ωστόσο ισχυρίζονται πως δεν μπορούν να απολαμβάνουν τα βασιλικά προνόμια, χωρίς να τηρούν τις υποχρεώσεις τους.

Ο Χάρι και η Μέγκαν, αποφάσισαν εν τέλει να αφήσουν πίσω τον βασιλικό τους τίτλο, αναφέροντας ωστόσο ότι η λέξη «βασιλικός» δεν ανήκει σε κανέναν και ούτε στην βασίλισσα.

Χαρακτηριστικά έγραψαν, «Ενώ δεν υπάρχει καμία δικαιοδοσία από την Αυτού Μεγαλειότης όσον αφορά τη χρήση της λέξης «Βασιλικός», ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν έχουν πρόθεση να χρησιμοποιήσουν τον τίτλο «Sussex Royal» ή κάποιο παράγωγο της λέξης σε οποιοδήποτε έδαφος (εντός ή εκτός Ηνωμένου Βασιλείου)».

Ο λόγος που θέλησαν να κρατήσουν τον τίτλο τους όπως ισχυρίστηκαν ήταν για να ξεκινήσουν μια δικιά τους ζωή μακριά από το παλάτι, ενώ σκοπός τους ήταν και η ίδρυση και μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης: «Sussex Royal: Το ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ». Μεταξύ άλλων δεν θα πιστέψετε τι άλλο απαγόρευσε η Βασίλισσα στην Μέγκαν και τον Χάρι. Δεν το περίμενε κανείς.

Πριν τον "χαμό" στο Buckingham και την "επίθεση" ανακοινώθηκε ποια θα είναι η ημερομηνία που ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα πουν οριστικά αντίο στο παλάτι

"Βόμβα" έσκασε στο Buckingham μιας και ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία που ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα πουν οριστικά αντίο στο παλάτι και θα "ελευθερωθούν" μια και για πάντα.

Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε από το ίδιο το Παλάτι, ενώ η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε κάνει γνωστό πως ο εγγονός της και η Markle θα αποδεσμευτούν μέσα στην άνοιξη.

Η ίδια όπως τόνισε θα πρέπει να τελειώσουν όλα τους τα καθήκοντα, με το τελευταίο να γίνεται στις 9 Μαρτίου, η ημέρα της Κοινοπολιτείας, όπου Harry και Meghan θα βρεθούν δίπλα στη βασίλισσα στο Westminster Abbey.

Ενώ η μέρα που θα φύγουν οριστικά θα είναι στις 1 Απριλίου. Μιας και μιλάμε για το βασιλικό ζεύγος εσείς ακούσατε ότι η Μeghan μπορεί να είναι έγκυος ξανά; Ποια η αλήθεια;