Μιμή Ντενίση: Ποια είναι η πραγματική της σχέση με την κόρη της Μαριτίνα;

Τα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιμή Ντενίση: Ποια είναι η πραγματική της σχέση με την κόρη της Μαριτίνα;

Η Μιμή Ντενίση σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε "ανοιχτά" για το ποια είναι η πραγματική της σχέση με την κόρη της Μαριτίνα και δεν δίστασε να αποκαλύψει την καθημερινότητά τους.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, και μίλησε τόσο για τη σχέση της με την κόρη της, αλλά και για το πόσο τις μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους. Όπως είπε είναι αρκετά περήφανη για την κόρη της και δεν το κρύβει.

Χαρακτηριστικά είπε, «Η Μαριτίνα βρίσκει πάρα πολύ σκληρή δουλειά το θέατρο γιατί δεν το έχει γνωρίσει μέσα από μια μαμά που είναι πρωταγωνίστρια και βάφεται και την ραίνουν με λουλούδια.. το έχει γνωρίσει μέσα από μία μαμά η οποία ή γράφει ή διαβάζει ή ουρλιάζει σε κάποιον που δεν γίνεται καλά η παραγωγή, ή κλείνει ηθοποιούς, ή παίζει». Και μιας και αναφερθήκαμε σε μαμά και κόρη δείτε τες μαζί στις πιο πρόσφατες εξόδους τους! Δεν θα πιστέψετε πόσο μεγάλωσε η μικρή της.

Πριν την αποκάλυψη για την σχέση με την κόρη της, βγήκε όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Μιμή Ντενίση από το YFSF! Το σχόλιο για την Μπεκατώρου και ο εκνευρισμός!

Το σχόλιο που έκανε η Μιμή Ντενίση για την Μαρία Μπεκατώρου και ο εκνευρισμός μπροστά στις κάμερες! Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της από το YFSF!

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει σύντομα στις μικρές μας οθόνες, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και όπως έγινε γνωστό, από την κριτική επιτροπή θα απουσιάζει η κορυφαία ηθοποιός, Μιμή Ντενίση!

Η ίδια μίλησε στις κάμερες της εκπομπής «Happy Day» και εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε από το show! Η Μιμή Ντενίσης είπε πως δε θα μπορούσε να βρίσκεται φέτος στο σόου μεταμφιέσεων, καθώς την ώρα των γυρισμάτων εκείνη έχει παράσταση, ενώ έκανε ένα σχόλιο για την παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου και ανέφερε πως της έχει μεγάλη αδυναμία!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Τελειώνω την παράσταση την Τετάρτη στις 11 το βράδυ. Δε γίνεται. Εγώ είχα μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία στο Your Face. Τη Μαρία την αγαπώ πολύ και της έχω μεγάλη αδυναμία. Και τα υπόλοιπα παιδιά της επιτροπής. Αλλά η παράσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Το γύρισμα για το Your Face ξεκινάει στις 8 και εγώ τελειώνω 11. Θα έπρεπε να αρχίζουμε 12 το βράδυ. Δε γίνεται. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ήταν μια ωραία έκπληξη»

Ενώ όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε τι έχει να πει για τον Αλέξη Γεωργούλη και την θέση του στην Ευρωβουλή φάνηκε να εκνευρίζεται και απάντησε πως δε θέλει να το σχολιάσει και πως ούτως ή άλλως δεν σχολιάζει ποτέ τους συναδέλφους της και τις αποφάσεις που παίρνουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό η Μιμή Ντενίση ξέσπασε μπροστά στις κάμερες για τους...καναλάρχες!