Η Ελευθερία Καρναβά αποκαλύπτει το άγνωστο περιστατικό με τις FF - Τι δεν μάθαμε ποτέ;

Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελευθερία Καρναβά αποκαλύπτει το άγνωστο περιστατικό με τις FF - Τι δεν μάθαμε ποτέ;

Η Ελευθερία Καρναβά αποκαλύπτει το άγνωστο περιστατικό που συνέβη με τις FF και δεν μάθαμε ποτέ! Τι ήταν αυτό που έκρυψαν οι κάμερες και δεν βγήκε ποτέ στο φως; H ίδια "σπάει" την σιωπή της για το GNTM.

Το μοντέλο σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Μαρία Παπαϊωαννου και το περιοδικό People αποκάλυψε τι γινόταν στο δωμάτιο που μοιραζόταν με τις FF και όχι μόνο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Στην αρχή ζήτησα να κοιμηθώ στο πάνω κρεβάτι της κουκέτας, αλλά το αρνήθηκαν. Δεν με πείραξε. Σκέφτηκα ότι θα πηγαίνω στο δωμάτιο απλώς για να κοιμάμαι γιατί έτσι κι αλλιώς δεν κάναμε παρέα. Το χρησιμοποιούσαν ως δικαιολογία για να μου φωνάζουν. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να άφηνα τα πράγματά μου για ώρα στο κρεβάτι και να τα μάζευα όταν γυρνούσα το βράδυ πριν κοιμηθώ. Από τη μια το καταλαβαίνω, αλλά οι φωνές δεν είναι λύση. Όποτε μάλιστα ξεχνούσα τα ρούχα μου στην απλώστρα παραπάνω ώρα, η Κάτια φρίκαρε και άρχιζε πάλι τις φωνές».

Όσο για το αν είχε μιλήσει στις υπόλοιπες λέει, «Μόνο μια φορά μίλησα στη Νίνα. Είχα πάει στο δωμάτιό της και της είπα “Θέλω να κάτσω εδώ σήμερα”. Με ρώτησε “Τι συμβαίνει;” και της είπα ότι έχω φοβηθεί λίγο γιατί γενικά ως άνθρωπος είμαι πιο χαμηλών τόνων. Είχαν παρατηρήσει και τα υπόλοιπα κορίτσια ότι κάτι περίεργο συνέβαινε. Άκουγαν τις φωνές από το δωμάτιό μας. Με ρωτούσαν “Τι γίνεται εκεί;” και τους έλεγα “Θα τα μάθετε στην πορεία, δεν θέλω να εμπλακώ περαιτέρω”. Η αλήθεια είναι ότι άδειαζαν κρεβάτια σε άλλα δωμάτια λόγω των αποχωρήσεων, αλλά όσο μου έλεγαν οι F.F. να φύγω, τόσο δεν το έκανα. Ήθελα να το κάνω μόνο όταν το αποφασίσω εγώ. Βαριόμουν και τη διαδικασία της αλλαγής δωματίου. Όταν η κατάσταση έφτασε πλέον στο απροχώρητο, πήρα τα πράγματά μου και έφυγα».

«Ένα βράδυ λοιπόν δεν σταματούσε με τίποτα και πήγα να βρω τον διασώστη για να με βοηθήσει. Είχα κάνει το μπάνιο χάλια, οπότε όταν γύρισα αργά τη νύχτα έμεινα να το καθαρίσω. Το πρωί που ξύπνησα πήγα να καθίσω με τις φίλες μου και λίγη ώρα αργότερα με πλησίασε η Κάτια και μου είπε “Άνοιξε η μυτούλα σου, ε;”.

Της απάντησα καταφατικά. “Τώρα είσαι καλά; Για έλα λίγο στο δωμάτιο λοιπόν” μου είπε. Μπαίνω και βρίσκω τις κάμερες. Μου δείχνει αίματα κάτω από το καπάκι της λεκάνης. Δεν το είχα δει το βράδυ όταν καθάρισα. Ντράπηκα πολύ που η κάμερα έδειχνε τα αίματα. Είχα φρικάρει και καθόμουν σε μια γωνία άφωνη. Τους ζήτησα “συγγνώμη” και τους είπα ότι θα τα μαζέψω.

Άρχισαν να φωνάζουν. “Μάζεψέ τα τώρα. Είσαι βρομιάρα” μου έλεγαν. Αυτό το περιστατικό δεν το έδειξε τελικά η κάμερα. Μετά από αυτό αποφάσισα να φύγω εντέλει από το δωμάτιο».

Η ίδια να υπενθυμίσουμε πως περνάει πολύ καλά μετά την εμφάνισή της στο ριάλιτι, και πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε τα πάντα για τον σύντροφό της.

Πριν την αποκάλυψή της για το άγνωστο περιστατικό με τις FF η Ελευθερία Καρναβά μας έδειξε τα νέα της μαλλιά - Αυτό είναι το νέο της look

Λίγο καιρό αφότου βγήκε από το GNTM, η Ελευθερία Καρναβά το πήρε απόφαση και άλλαξε τελείως τα μαλλιά της! Αυτό είναι το νέο της look που της πάει πραγματικά πολύ!

Το γνωστό μοντέλο είναι ιδιαίτερα δραστήριο στα social media, ήδη από την πρώτη μέρα που αποχώρησε από το ριάλιτι του Star.

Έτσι, σήμερα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το νέο της look το οποίο της πάει πολύ!

Δείτε τη και θα συμφωνήσετε σίγουρα!

Στο μεταξύ την είδατε στη δημόσια εμφάνιση που έκανε και σνόμπαρε όλους τους φωτογράφους;

Ελευθερία Καρναβά μαλλιά

TAGS