YFSF: O Λάμπης Λιβιεράτος μεταμορφώθηκε σε Στράτο Διονυσίου και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό

Μοναδική εμφάνιση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YFSF: O Λάμπης Λιβιεράτος μεταμορφώθηκε σε Στράτο Διονυσίου και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό

Μια μοναδική εμφάνιση μας είχε ετοιμάσει σήμερα ο Λάμπης Λιβιεράτος στο YFSF, που μεταμορφώθηκε σε Στράτο Διονυσίου και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! Μπορεί να είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλάμε για τον νικητή της βραδιάς, ωστόσο ο ίδιος έκλεψε την παράσταση.

Ο τραγουδιστής έχει πολύ διαφορετικό προφίλ από τον λαϊκό τραγουδιστή, ωστόσο κατάφερε και με το παραπάνω να κλέψει όλες τις εντυπώσεις.

Εκτός από τα χειροκροτήματα του κοινού ο ίδιος κατάφερε να αποσπάσει και πολύ θετικά λόγια από τους κριτές. Δείτε αναλυτικά την εμφάνισή του στο παρακάτω βίντεο. Μιας και μιλάμε για το σόου εσείς ξέρετε τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της Μπεκατώρου και τον σταθμό;

Πριν την μεταμόρφωση του Λάμπη Λιβιεράτου σε Στράτο Διονυσίου στο YFSF δείτε την λαμπερή εμφάνιση από την Μαρία Μπεκατώρου - Το φόρεμα υπερπαραγωγή

Την πιο λαμπερή της εμφάνιση έκανε στο YFSF η Μαρία Μπεκατώρου! Το φόρεμα υπερπαραγωγή της έκανε τους πάντες να παραμιλούν και να σχολιάζουν πως θα ήταν ιδανική για να παρουσιάσει τα Όσκαρ.

Η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε να αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό μιας και η εμφάνισή της ήταν κυριολεκτικά "φωτιά" στα κόκκινα.

Τόσο η ίδια, όσο και οι υπόλοιποι γύρω της θαύμασαν το φόρεμα, που έκλεβε όλα τα βλέμματα πάνω της. Δείτε αναλυτικά και την εμφάνιση της Μπεκατώρου, που αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Υπέρλαμπρη!

Μαρία Μπεκατώρου YFSF

Πριν την λαμπερή εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου δείτε τον λόγο που λείπει ο Αλέξης Γεωργούλης από το YFSF

Ανατροπή μας περίμενε σήμερα στην έναρξη του σόου του YFSF, καθώς ένας από τους κριτές δεν έδωσε το παρών. Για ποιον λόγο έλειπε ο Αλέξης Γεωργούλης και τι ανακοίνωσε η Μαρία Μπεκατώρου για το συμβάν;

O Αλέξης Γεωργούλης, όπως ανακοίνωσε η Μαρία Μπεκατώρου, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην αρχή λόγω ταξιδιού του, και πιο συγκεκριμένα ο ίδιος βρισκόταν στις Βρυξέλλες, και ο λόγος που καθυστέρησε στο δεύτερο σόου ήταν η κακοκαιρία που επικρατούσε στην άλλη χώρα.

Αποτέλεσμα ήταν η πτήση του να ακυρωθεί και εκείνος να αναγκαστεί να ταξιδέψει οδικώς από τις Βρυξέλλες για το Άμστερνταμ και να πετάξει από εκεί για Αθήνα σε μια πτήση που έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Να θυμίσουμε ωστόσο πως το σόου είναι μαγνητοσκοπημένο 1,5 εβδομάδα πριν από την προβολή του στην τηλεόραση, ενώ η Μαρία Μπεκατώρου τόνισε πως ο Γεωργούλης θα εμφανιστεί στην συνέχεια.