YFSF: Τα έδωσε όλα στην σκηνή ο Γιώργος Χρανιώτης - Πιο "καυτός" από ποτέ

Τους ξεσήκωσε όλους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
YFSF: Τα έδωσε όλα στην σκηνή ο Γιώργος Χρανιώτης - Πιο

Τα έδωσε όλα στην σκηνή του YFSF ο Γιώργος Χρανιώτης! Ο ηθοποιός εμφανίστηκε πιο "καυτός" από ποτέ ως Right Said Fred. Έβαλε το δίχτυ του και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Τραγούδησε Too Sexy for your love και όλοι στο κοινό, αλλά και στην κριτική επιτροπή δεν μπόρεσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω του. Μάλιστα όταν τέλειωσε την εμφάνισή του, η Μαρία Μπεκατώρου δεν μπόρεσε να μην πει το δικό της σχόλιο και να τον πειράξει ελαφρός.

Αν θέλετε και εσείς να δείτε την "καυτή" αλλά και αστεία εμφάνιση του ηθοποιού, δείτε την ολόκληρη στο παρακάτω βίντεο. Μιας και μιλάμε για το σόου εσείς ξέρετε τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της Μπεκατώρου και τον σταθμό;

Πριν τα δώσει όλα ο Γιώργος Χρανιώτης, δείτε την στιγμή που "λύγισε" στην σκηνή του YFSF ο Ηλίας Μπογδάνος

"Λύγισε" στην σκηνή του YFSF ο Ηλίας Μπογδάνος. Έπειτα από την μοναδική του ερμηνεία ως Αλκίνοος Ιωαννίδης, τόσο εκείνος, όσο και οι κριτές δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την συγκίνησή τους, με τον ίδιο να ξεσπά.

Το τραγούδι που έπρεπε να ερμηνεύσει είναι από τα πιο γνωστά του τραγουδιστή και αγαπημένα, "Ο Προσκυνητής", ένα τραγούδι που όπως τόνισαν και οι κριτές χρειάζεται αρκετό πάθος.

Κάτι που αν και φοβόταν αρχικά ο Μπογδάνος, το κατάφερε και με το παραπάνω, ξεσηκώνοντας το κοινό, με τα χειροκροτήματα να πέφτουν βροχή. Δείτε αναλυτικά την ερμηνεία που συγκίνησε στο παρακάτω βίντεο.

Πριν την εμφάνιση του Ηλία Μπογδάνου στο YFSF δείτε την λαμπερή εμφάνιση από την Μπεκατώρου - Το φόρεμα υπερπαραγωγή

Την πιο λαμπερή της εμφάνιση έκανε στο YFSF η Μαρία Μπεκατώρου! Το φόρεμα υπερπαραγωγή της έκανε τους πάντες να παραμιλούν και να σχολιάζουν πως θα ήταν ιδανική για να παρουσιάσει τα Όσκαρ.

Η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε να αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό μιας και η εμφάνισή της ήταν κυριολεκτικά "φωτιά" στα κόκκινα.

Τόσο η ίδια, όσο και οι υπόλοιποι γύρω της θαύμασαν το φόρεμα, που έκλεβε όλα τα βλέμματα πάνω της. Δείτε αναλυτικά και την εμφάνιση της Μπεκατώρου, που αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Υπέρλαμπρη!

Μαρία Μπεκατώρου YFSF