Κιμ Καρντάσιαν: Η ανάρτηση για τον πατέρα της που "ραγίζει" καρδιές

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κιμ Καρντάσιαν: Η ανάρτηση για τον πατέρα της που

"Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Κιμ Καρντάσιαν, για τον πατέρα της Ρομπερτ που έφυγε από την ζωή από καρκίνο. Η γνωστή τηλεπερσόνα δεν τον ξεχνά και συχνά κάνει δημοσιεύσεις στα social media για εκείνον.

Ο Ρομπερτ Καρντάσιαν έφυγε από καρκίνο στον οισοφάγο το 2003. Ο ίδιος υπήρξε δικηγόρος και επιχειρηματίας, καθώς η οικογένειά του είχε εργοστάσιο κρεάτων στη Νότια Καλιφόρνια.

Η υπόθεση που τον έκανε γνωστό ήταν η υπεράσπιση του φίλου του και διάσημου ποδοσφαιριστή, O.J Simpson, μιας και η συγκεκριμένη υπόθεση απασχόλησε για καιρό τα Μέσα. Μιας και μιλάμε για την Κιμ, δείτε ποιος θα είναι ο κληρονόμος της επιχείρησης δισεκατομμυρίων που έχει

Με αφορμή τα γενέθλια του, η Κιμ που του είχε μεγάλη αδυναμία έκανε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία από τότε που ήταν μικρή αγκαλιά με τον πατέρα της και έγραψε: «Happy Birthday dad μου λείπεις πολύ. Μακάρι να ήσουν εδώ να τα έβλεπες όλα».

Δείτε την φωτογραφία:

Κιμ Καρντάσιαν: Έκανε την βάφτιση των 3 παιδιών της! Η τελετή έγινε στον τόπο καταγωγής του πατέρα της

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε την βάφτιση των 3 παιδιών της και δεν φαντάζεστε που επέλεγε να γίνει η τελετή!

Μετά την συμμετοχή του Kanye West στην θεία λειτουργία στην ενορία του κάθε Κυριακή περιμέναμε πως η βάφτιση των παιδιών του με την Κιμ Καρντάσιαν θα αποτελούσε προτεραιότητα.

Η Κιμ Καρτνάσιαν, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να ταξιδέψει με τα τέσσερα παιδιά της και την αδερφή της Kourtney για να πραγματοποιήσουν την βάπτιση των παιδιών της, Saint, του Psalm Και της Chicago.

Τα τρία παιδιά βαφτίστηκαν σε μια ξεχωριστή τελετή στην χώρα καταγωγής της Kim, στην Αρμενία και συγκεκριμένα στο ναό Etchmiadzin στο Vagharshapat.

Η επιλογή δεν είναι τυχαία, μιας και ο μπαμπάς των Kardashian, Robert που έφυγε από τη ζωή πριν αρκετά χρόνια «χτυπημένος» από τον καρκίνο, αγαπούσε την Αρμενία και την αρμένικη κληρονομιά και τα τελευταία χρόνια οι κόρες του έχουν αγαπήσει την καταγωγή τους.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Κιμ Καρντάσιαν: Έκανε την βάφτιση των 3 παιδιών της! Δεν φαντάζεστε που επέλεξε να γίνει η τελετή!

Κιμ Καρντάσιαν: Έκανε την βάφτιση των 3 παιδιών της! Δεν φαντάζεστε που επέλεξε να γίνει η τελετή!