Θύμα κλοπής γνωστός 'Ελληνας - Του πήραν πράγματα αξίας 10.000$

Δύσκολες ώρες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θύμα κλοπής γνωστός 'Ελληνας  - Του πήραν πράγματα αξίας 10.000$

Θύμα κλοπής έπεσε γνωστός Έλληνας, καθώ του έσπασαν το αμάξι και του πήραν πράγματα αξίας 10.000$. Μάλιστα ο ίδιος δεν βρίσκοταν στην Αμερική, αλλά τον ενημέρωσαν φίλοι του για το ατυχές περιστατικό, που του συνέβη.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαννέτο. Ο γνωστός hairstylist ήταν στο Μιλάνο για τις ανάγκες της Εβδομάδας Μόδας και μια δυσάρεστη έκπληξη τον περίμενε πίσω στο σπίτι του στην Αμερική.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος που έχει μια επιτυχμένη επαγγελματική πορείς στις ΗΠΑ, ενημερώθηκε από γείτονας του πως κάποις έσπασε το αμάξι του που είχε αφήσει στο γκαράζ του. Δείτε και ποια γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έπεσε θύμα κλοπής

Μέσω των InstaStories ο ίδιος Δημήτρης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι οι επιτήδειοι έκλεψαν τα πάντα από μέσα, αφήνοντας μόνο ένα άδειο μπιτόνι.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό στην ανάρτησή του τα πράγματα που του έκλεψαν ήταν αξίας 10.000 δολαρίων. Ο ίδιος μας έδειξε τα σπασμένα τζάμια του jeep του, σημειώνοντας: «Χαρούμενη Κυριακή».

Σοκ για γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια! Έπεσε θύμα ληστείας

Σοκ έπαθε γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια καθώς έπεσε θύμα ληστείας! Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες από το σπίτι της στο Facebook...

Ο λόγος για την Γιώτα Μιχαλοπούλου. Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της την ώρα που έλειπε και της το έκαναν άνω κάτω.Η ίδια δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Facebook και έγραψε:

παρουσιάστρια κλοπή

«Τη βαθιά μου λύπη στους “συμπαθείς” βλαμμένους που μας άνοιξαν το σπίτι. ‘Επρεπε -κάπως- να τους έχουμε προειδοποιήσει ότι δεν υπάρχει ευρώ τσακιστό, όχι στο σπίτι, ούτε καν στην κωλότσεπη.

Ξέρω, πελάγωσαν κι αυτοί με τις δύο-δυόμιση χιλιάδες βιβλία, βινύλια, cd, dvd, VHS, εφημερίδες, περιοδικά, φωτογραφίες, αρχεία κλπ αλλά αυτά παθαίνεις άμα πας να διαρρήξεις -μεταξύ άλλων- σπίτι δημοσιογράφων, όπου έως κι εγώ είχα ξεγραμμένα κάτι Gucci γυαλιά ηλίου, τα οποία έψαχνα εδώ και δύο χρόνια.

Από που τα ξετρυπώσατε ρε μα…ες;; Είχα φάει τον κόσμο να βρω που τα έχω καταχωνιάσει!
Καλή χρονιά αδέλφια»

Γιώτα Μιχαλοπούλου σήμερα