Συγκλόνισε η Μελίνα Ασλανίδου: «Από τον κόσμο των γρίφων, φεύγω ήσυχη»

Ανατριχίλα από τα όσα δημοσίευσε

Συγκλόνισε η Μελίνα Ασλανίδου: «Από τον κόσμο των γρίφων, φεύγω ήσυχη»

Συγκλόνισε η Μελίνα Ασλανίδου με ένα κείμενο που δημοσίευσε στo Instagram στο οποίο και αναφέρει μεταξύ άλλων: «Από τον κόσμο των γρίφων, φεύγω ήσυχη». Η ίδια, αποχαιρετά έτσι την Κική Δημουλά, την ποιήτρια που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο.

Η Κική Δημουλά, βύθισε στο πένθος πλήθος κόσμου με τον θάνατό της, και η Μελίνα Ασλανίδου δεν έμεινε αμέτοχη. «Καλό ταξίδι αιώνια ψυχή της τέχνης και της ποίησης...» έγραψε στην λεζάντα και από κάτω όλοι οι followers της πήραν φωτιά και την γέμισαν σχόλια και αντιδράσεις!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Να τονίσουμε ότι λίγο καιρό πριν η Μελίνα Ασλανίδου έγραψε πάλι μια ανάρτηση που είχε συγκλονίσει! Δείτε την εδώ αν την έχετε χάσει

H παράκληση της οικογένειας της που συγκίνησε την Μελίνα Ασλανίδου - Η ποιήτρια είχε γράψει το ποίημα «Από τον κόσμο των γρίφων, φεύγω ήσυχη»

Συγκινεί πραγματικά η παράκληση της οικογένειας της Κικής Δημουλά που αναφέρει τι θα γίνει στην κηδεία της. Η σπουδαία ποιήτρια, ακόμα και μετά θάνατον, αφήνει το δικό της στίγμα και προκαλεί εντύπωση. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση.

H εξόδιος ακολουθία της Κικής Δημουλά που πέθανε το απόγευμα του Σαββάτου θα τελεστεί, δημοσία δαπάνη, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 16:00.

Η παράκληση της οικογένειας της Κικής Δημουλά που συγκινεί

Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν, να ενισχύσουν
Στέγη Γερόντων, Άγιος Νεκτάριος, Αγία Παρασκευη
Εθνική Τράπεζα: GR 6801 10 18 000000 180 5580 2856
ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο

Διαβάστε εδώ ποια ήταν η Κική Δημουλά - Θα εκπλαγείτε με το έργο που αφήνει πίσω της....