Best Friend's Fear: Η απάντηση του Σάββα Πούμπουρα για την Τζένη Μελιτά! "Το σκηνικό είναι σοβαρό, δεν..."

Τι αναφέρει ο παρουσιαστής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Best Friend's Fear: Η απάντηση του  Σάββα Πούμπουρα για την Τζένη Μελιτά!

Ο Σάββας Πούμπουρας έδωσε την δική του απάντηση για την αντίδραση της Τζένης Μελιτά, στο Best Friend's Fear, λέγοντας πως " το σκηνικό είναι σοβαρό και την καταλαβαίνει απόλυτα" και πως το σκηνικό δεν ήταν όπως ακριβώς το είδαμε.

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν το θύμα του Σάββα Πούμπουρα, σε μια από τις φάρσες της Παρασκευής στο Best Friend's Fears. Η ίδια φοβήθηκε αρκετά με αποτέλεσμα να αφήσει, ένα μικρό κοριτσάκι μόνο του γεγονός που σχολιάστηκε έντονα στα social media.

Ο Σάββας Πούμπουρας έδωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram την δική του απάντηση για την αντίδραση της παρουσιάστριας. Δείτε εδώ και την φάρσα στην Τζένη Μελιτά που έχει προκαλέσει σάλο

“Επειδή έχει γίνει ένας χαμός με την αντίδραση της Τζένης Μελιτά, ήθελα να πω δυο πράγματα. Όποιον και να ρωτήσω αυτή τη στιγμή, όσες ταινίες τρόμου και αν έχει δει και του πω πιστεύεις στα φαντάσματα, θα μου πει όχι.

Όταν, όμως, δημιουργώ τρεις φορές ένα σκηνικό, που έχει να κάνει με φαντάσματα, με πράγματα τα οποία δεν έχετε ιδέα ότι στήσαμε εκεί πέρα, με θορύβους που δεν βγαίνουν στην τηλεόραση, με υπόκωφους βόμβους, με ‘ένα σκηνικό με περίεργες φωνές, με πράγματα που κινούνται, έστω ένας από εσάς θα μπει στη διαδικασία και θα πει, ρε σεις μήπως υπάρχουν φαντάσματα. Το σκηνικό είναι σοβαρό, δεν στήσαμε μια απλή φάρσα και καταλαβαίνω απόλυτα, είναι πολύ φυσιολογικό για κάποιον να πανικοβληθεί τόσο πολύ, ώστε να σηκωθεί να φύγει. Επειδή ακούγαμε τις κλήσεις της Τζένης Μελιτά, η Τζένη έφυγε από το σπίτι όταν είχε ενημερωθεί ότι ο πατέρας του παιδιού και ο συνεργάτης ήταν σχεδόν δύο λεπτά από το σπίτι.

Η Τζένη διαχειρίστηκε πάρα πολύ καλά τον πανικό της και έφυγε όταν ΄ένιωσε ότι πρέπει να φύγει γιατί δεν άντεχε άλλο. Η Τζένη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και θα γίνει μια υπέροχη μάνα όταν το αποφασίσει. Είναι γλυκύτατη για όσους δεν την ξέρετε και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Βάλτε λίγο τον εαυτό σας στη θέση της και στη θέση του καθενός να βρισκόταν σε ένα τέτοιο σκηνικό. Ας μην ανοίγουμε πολύ εύκολα το στόμα και να πετάμε κατηγορίες και προσβολές, γιατί ποτέ δεν ξέρετε σε τι θέση φτάνει αυτός ο άνθρωπος κυρίως με το ψυχολογικό bullying που τρώει, παρά με τη φάρσα που μπορεί να του κάνω εγώ…”, είπε ο παρουσιαστής.

Best Friend's Fears: Σάλο έχει προκαλέσει η αντίδραση της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα

Η Τζένη Μελιτά βρέθηκε στο σπίτι ενός φίλου της για να συζητήσουν κάτι επαγγελματικό. Κάποια στιγμή η παρουσιάστρια έμεινε μόνη με την κόρη του ιδιοκτήτη και ξαφνικά άρχισαν να συμβαίνουν μεταφυσικά πράγματα.

Η παρουσιάστρια φοβήθηκε πάρα πολύ και έφυγε από το σπίτι αφήνοντας μόνο το κοριτσάκι. Η αντίδραση της προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια, στα social media όσο και στο youtube.

Σήμερα η Φαίη Σκορδά και η ομάδα του “Πρωινού” σχολίασαν το περιστατικό, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει ότι η Τζένη είναι ένα γλυκό και ευαίσθητο κορίτσι και δεν μπορείς να την κρίνεις κάτω από συνθήκες φόβου . Να σημειωθεί πως εκείνη δεν έχει δώσει ακόμα την δική της απάντηση.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο: