Καρέ - Καρέ η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να χορεύει Ζεϊμπέκικο! Ξεσήκωσε το μαγαζί και πέταγε πανέρια

Δείτε φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καρέ - Καρέ η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να χορεύει Ζεϊμπέκικο! Ξεσήκωσε το μαγαζί και πέταγε πανέρια

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εθεάθη στα μπουζούκια να χορεύει Ζεϊμπέκικο. Η ίδια ξεσήκωσε το μαγαζί και ήταν σε τσακίρ κέφι. Μάλιστα όπως θα δείτε παρακάτω πέταγε και πανέρια προς το μέρος της παρέας της.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο "Φως" που τραγουδάει η Πέγκυ Ζήνα και το διασκέδασε με την ψυχή της. Όπως βλέπουμε στην παρέα της είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Θανάσης Αλευράς και ο Γιώργος Δάσκαλος.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου άναψε τα αίματα, αφού σηκώθηκε πάνω στην πίστα και χόρεψε Ζεϊμπέκικο με την παρέα της να την απολαμβάνει. Μάλιστα σε κάποια στιγμή η ηθοποιός, πήρε στο χέρι της και τα πανέρια και άρχισε να τους ρίχνει λουλούδια με εκείνους να την αποθεώνουν.Μιας και μιλάμε για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δείτε και τι αποκάλυψε πρόσφατα για την σχέση της με τον Καπουτζίδη

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

 Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σύντροφος

 Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κόρη

Πριν λίγο καιρό σαν την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου τα "έσπασαν" και στο Πρωινό! Χόρευαν ασταμάτητα ζεϊμπέκικο

Τα "έσπασαν" στο Πρωινό το πρωί της Τετάρτης καθώς χόρευαν ασταμάτητα ζεϊμπέκικο on air την ώρα που έπαιζαν τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου με αφορμή την πρεμιέρα και την μεγάλη επιστροφή που έκανε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 έπαιζαν το θέμα της μεγάλης επιστροφής του Τόλη Βοασκόπουλου στην νυχτερινή Αθήνα. Καθώς ο τραγουδιστής ξεκίνησε τις εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο και από την πρεμιέρα έβαλε "φωτιά".

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ήρθε σε τσακίρ κέφι με τις μεγάλες επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου και θέλησε να σηκωθεί και να χορέψει με τους υπόλοιπους να την ακολοθούν και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Εντωμεταξύ πρόσφατα να σας θυμίσουμε πως η Φαίη Σκορδά είχε γενέθλια και τα γιόρτασε με καλούς φίλους.

Η Φαίη Σκορδά ακολούθησε την συνεργάτιδα της και σηκώθηκε και αυτή όρθια να χορέψει αλλά και να της χτυπάει παλαμάκια.

Δείτε το βίντεο με τον χορό τους: