Στέλλα Μιζεράκη: Την ρώτησαν για την Λένα Ζευγαρά και τον πρώην της και αυτή ήταν η αντίδραση της

Τι απάντησε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στέλλα Μιζεράκη: Την ρώτησαν για την Λένα Ζευγαρά και τον πρώην της και αυτή ήταν η αντίδραση της

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής του «Ευτυχείτε», «τσάκωσαν» την Στέλλα Μιζεράκη σε έξοδο της, και ο δημοσιογράφος την ρώτησε για την φημολογούμενη σχέση της τραγουδίστριας Λένας Ζευγαρά με τον πρώην της. Ποια ήταν η αντίδραση της;

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ζευγαρά να βρίσκεται σε σχέση με τον Γιάννη Λεβεντάκη, ο οποίος είναι πρώην σύντροφο της νικήτριας του πρώτου κύκλου του Power of love, Στέλλα Μιζεράκη. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η ξανθιά καλλονή, η οποία πρόσφατα πέρασε δύσκολα με τον λογαριασμό της στο Instagram, καθώς την τον χάκαραν, μιλώντας στην κάμερα, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τα δημοσιεύματα αυτά.

«Ο Γιάννης βγαίνει συχνά στα μαγαζιά. Και στον Βέρτη πάει πάρα πολλές φορές, τι σημαίνει πως τα έχει με τον Βέρτη. Θα τρελαθούμε τελείως τώρα;», είπε μεταξύ άλλων και... «έκλεισε» στόματα.

Δημοσίευμα πριν μήνες ήθελε την Στέλλα Μιζεράκη να έχει γυρίσει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της

Επιστρέφει στην αγκαλιά του πρώην της η Στέλλα Μιζεράκη; Όπως φαίνεται είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στην σχέση τους.

Όπως αποκαλύπτει η Espresso, ο πρώην παίκτης του Game of Love και η πρώην παίκτρια του Power of Love, είναι και πάλι μαζί.

Την περασμένη Παρασκευή μάλιστα, εκείνη είχε τα γενέθλιά της και όπως φαίνεται ο Γιάννης Λεβεντάκης ήταν εκεί, με τους δυο τους να διασκεδάζουν μαζί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, ενώ μαζί τους ήταν και ο πατέρας του Γιάννη, εφοπλιστής Γιώργος Λεβεντάκης.

Να θυμίσουμε πως οι δυο τους ήταν ζευγάρι μαζί, ενώ μετά τον χωρισμό της με τον Πάνο Ζάρλα, οι δυο τους τα ξαναβρήκαν με άδοξο τέλος, μιας και χώρισαν για ακόμη μια φορά.