Ελένη: Εκτός ALPHA η εκπομπή σε λίγες ημέρες - Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη: Εκτός ALPHA η εκπομπή σε λίγες ημέρες - Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας

Μετά από ανακοίνωση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, έκανε γνωστό πως σε λίγες ημέρες θα βρίσκονται εκτός του ALPHA, όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο. Η παρουσιάστρια θέλησε να το υπενθυμίσει στους τηλεθεατές της.

Συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι, όπως είπε στον αέρα της εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη, την Καθαρά Δευτέρα δεν θα έχουν εκπομπή, όπως είθισται τα τελευταία χρόνια.

«Μια εβδομάδα πριν την Καθαρά Δευτέρα, την άλλη Δευτέρα δε θα είμαστε μαζί, όπως κάθε χρόνο άλλωστε», αποκάλυψε, η παρουσιάστρια. Λίγες ημέρες πριν μάλιστα, αποκάλυψε στον αέρα τι θα κάνει το τριήμερο.

Ελένη ALPHA

Εκτός ALPHA η εκπομπή Ελένη ήταν και πριν λίγες ημέρες - Τι είχε συμβεί;

Εκτός Alpha θα βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη για σήμερα Τρίτη. Τι συμβαίνει και η παρουσιάστρια θα είναι εκτός καναλιού το σήμερα το μεσημέρι; Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσω του προσωπικόυ της λογαριασμού στο Instagram.

Όπως έκανε γνωστό η παρουσιάστρια του Alpha σήμερα δεν θα βρίσκεται στο πόστο της λόγω απεργίας και έτσι δεν θα προβληθεί η εκπομπή της.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. "Σήμερα δεν θα έχουμε εκπομπή , υπάρχει απεργία 12-3 μμ , αύριο πάλι στις θέσεις μας ! Θα σας λείψουμε λίγο ???" έγραψε η παρουσιάστρια στην ανάρτηση.

Όπως ανακοίνωσε όμως η Ελένη Μενεγάκη η εκπομπή της θα προβληθεί κανονικά αύριο Τετάρτη. Έτσι αύριο θα είναι και πάλι πίσω να κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές.

Δείτε εδώ εντωμεταξύ και τις φήμες που ακούγονται για την παρουσιάστρια και το Mega

Δεν βγήκε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha - Τι συνέβη

Η Ελένη Μενεγάκη έπρεπε να βγει στον αέρα στις 13:00 στον Alpha tv, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να είναι στην θέση της. Έχουμε αναλυτικά το τι συνέβη στο κανάλι, μιας και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Το εν λόγω ζήτημα, είναι τεχνικής φύσης, όπως έχουμε ήδη γράψει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 12:22 επέστρεψε για λίγο το σήμα του καναλιού, αλλά τελικά αργότερα, έπεσε πάλι μαύρο.

Λίγο πριν τις 12:30 ξεκίνησε η σταδιακή αποκατάσταση του σήματος, όμως, στη θέση του δελτίου ειδήσεων είδαμε επανάληψη της σειράς Το σόι σου και αυτή την ώρα οι τηλεθεατές, αντί για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha βλέπουν το σίριαλ Μην αρχίζεις τη μουρμούρα. Για ό,τι νεότερο θα επανέλθουμε!