Η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου με την... σπόντα που έκανε τους followers της να σχολιάσουν

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου με την... σπόντα που έκανε τους followers της να σχολιάσουν

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι λάτρης των social media και καθημερινή χρήστης. Σε μια λοιπόν από τις αναρτήσεις της, έριξε την... σπόντα της με μια φωτογραφία. Μάλιστα, με την λεζάντα της, έκανε τους followers της να σπεύσουν για να σχολιάσουν.

Η παρουσιάστρια του Open έχει δείξει πολλές φόρες πως δεν φοβάται να τσαλακωθεί και να δείξει τον αληθινό της εαυτό. Έχει ανεβάσει φωτογραφία της, χωρίς μακιγιάζ, ρετούς και φίλτρα, ενώ την έχουμε δει και με άσπρα μαλλιά.

Σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ακόμη εντυπωσιακή φωτογραφία της. Βρέθηκε στην Μακρινίτσα, και στην πλατεία έβγαλε μια φωτογραφία σε έναν πλάτανο.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας της έγραψε ένα σχόλιο το οποίο έμοιαζε πολύ με σπόντα και οι followers της το κατάλαβαν και έσπευσαν να σχολιάσουν. «Είναι και κάτι κουφάλες όμως, που ναι ωραίες...», έγραψε και μερικά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της έγραφαν «Μακάρι όλες οι κουφάλες να ήταν σαν κι αυτές» ή «Έτσι όπως τα λες και μερικές δεν τα βλέπεις».

Στο Instagram μάλιστα, δημοσιεύει και τις εμφανίσεις της. Μια ημέρα φόρεσε πέδιλα με 23,40 € και όλοι στο Open κοιτούσαν τα πόδια της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράζεται φωτογραφίες και με τα παιδιά της με τους followers να τις σχολιάζουν

Με μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από την Σίσσυ Χρηστίδου, είδαμε πόσο έχει μεγαλώσει ο ένας από τους δυο γιους που έχει αποκτήσει με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Ο Φίλιππος Ραφαήλ και Μιχαήλ Άγγελος είναι οι μεγάλες της αδυναμίες.

Μπορεί τα Σαββατοκύριακα λόγω της εκπομπής της να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο οι καθημερινές μετά το σχολείο είναι αφιερωμένες στα παιδιά της. Μαζί πραγματοποιούν μάλιστα και πολλά ταξίδια, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του γιου της από τον Λευκό Πύργο. Τα likes όπως ήταν επόμενο έπεσαν κάτω από την φωτογραφία «βροχή».

Και οι δυο της γιοι έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ!

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης να έχουν χωρίσει, ωστόσο πραγματοποιούν όλοι μαζί με τα παιδιά τους ταξίδια. Πρόσφατα βρέθηκαν σε πόλη του εξωτερικού και έχουμε φωτογραφίες.