Σοκ για παίκτρια του My style rocks - Της έκλεψαν το αυτοκίνητο

Η αποκάλυψη στο πλατό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ για παίκτρια του My style rocks - Της έκλεψαν το αυτοκίνητο

Σοκ στο σημερινό επεισόδιο του «My style rocks» έπαθε η Κατερίνα Στικούδη, καθώς παίκτρια αποκάλυψε πως λίγες ώρες πριν της έκλεψαν το αυτοκίνητο της. Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από το concept της Κορίνας, όταν στάθηκε απέναντι από τις συμπαίκτριες της για να βαθμολογηθεί.

Η Κορίνα, λίγο πριν σταθεί απέναντι από τους τρεις κριτές, βαθμολογήθηκε από τα υπόλοιπα κορίτσια, για το concept πως πάει την αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό της κλοπής του αυτοκινήτου της συμπαίτριας και φίλης της, Janna.

Για δευτερόλεπτα όλο «πάγωσαν» ενώ η Κατερίνα Στικούδη, ρώτησε τη Ζάννα αν είναι αλήθεια κάτι που επιβεβαίωσε με την παρουσιάστρια να παθαίνει σοκ, λέγοντας πως δεν θα ήθελε να φανταστεί να της συμβαίνει, δηλαδή να βγαίνει από το σπίτι της και να μην υπάρχει πουθενά το αυτοκίνητο της.

Λίγο νωρίτερα σοκ έπαθαν ξανά οι παίκτριες με την ανακοίνωση που έκανε η Κατερίνα Στικούδη. Αποκάλυψε στον αέρα, τι αλλάζει στο παιχνίδι από εδώ και στο εξής, μετά την είσοδο μιας νέας διαγωνιζόμενης.

Ποια είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει στο Gala του My style rocks;

Spoiler "βόμβα" έσκασε για το My Style Rocks και την κοπέλα που θα αποχωρήσει στο τέλος της εβδομάδας. Δεν θα πιστέψετε ποια είναι. Μετά την διπλή αποχώρηση στο gala της Παρασκευής, με την οικειοθελώς αποχώρηση της Κρίστεν Λεωτσάκου και την κανονική της Νέλλυ, ήρθε το όνομα άλλης μιας παίκτριας που χαιρετά.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, αλλά και τα social media των κοριτσιών, μια κατάφερε να "προδώσει" την αποχώρησή της, με πολλά ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό μακριά από το πλατό της εκπομπής.

Ο λόγος για την Τζόρτζια Παναγή, που όπως αποκάλυψε στα insta stories της, το Σαββατοκύριακό της το πέρασε έξω χαλαρά απολαμβάνοντας τον ήλιο, την Αθήνα και τα νυχτερινά της κέντρα.

Και μιας και μιλάμε για το My Style Rocks, εσείς είδατε χτες που βγήκαν τα μαχαίρια; Η Τόνια και η Νέλλυ εκτός εαυτού

My Style Rocks spoiler αποχώρηση