Αυτό είναι το νυφικό που θα φορέσει η Ελένη Χατζίδου στο γάμο της με τον Ετεοκλή Παύλου

Η αποκάλυψη έγινε με φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό είναι το νυφικό που θα φορέσει η Ελένη Χατζίδου στο γάμο της με τον Ετεοκλή Παύλου

Τον Ετεοκλή Παύλου πρόκειται να παντρευτεί σε λίγους μήνες στην εκκλησία, η Ελένη Χατζίδου και έχει ξεκινήσει τις πρόβες νυφικού. Μάλιστα, με μια φωτογραφία έκανε την αποκάλυψη για το φόρεμα που θα φορέσει σε μια από τις πιο όμορφες ημέρες στη ζωή της.

Η Ελένη Χατζίδου, ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της. Όχι μόνο έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του συζύγου της, αλλά ήρθε στον κόσμο πριν από λίγους μήνες το πρώτο τους παιδάκι, η κόρη τους, καρπός του όμορφου έρωτα τους.

Έχοντας ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, όταν η Ελένη Χατζίδου διένυε τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για να να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Αυτό είναι το νυφικό της Ελένης Χατζίδου

Πριν από λίγα λεπτά, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία την ώρα που πρόβαρε το νυφικό της. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε θα είναι πριγκιπικό και το έχει σχεδιάσει ο Stylianos.

«Πρόβα νυφικού στον αγαπημένο μου @stylianos_atelier Αυτή τη φορά όχι για κάποια επίδειξη αλλά για να παντρευτώ τον άντρα των ονείρων μου @eteoklispavlou Στυλιανέ μου αφήνομαι στα χέρια σου κ στο ταλέντο σου...ξέρω πως εκείνη η μέρα θα είναι παραμυθένια...»,έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ώρες, η Ελένη Χατζίδου έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Έκανε μια ανάρτηση από καρδιάς στο Instagram και μίλησε ανοιχτά, προκαλώντας αν μη τι άλλο συγκίνηση.