My style rocks: Αυτή είναι η σημερινή νικήτρια

Ποια πήρε τον extra βαθμό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My style rocks: Αυτή είναι η σημερινή νικήτρια

Αυτή είναι η παίκτρια που κέρδισε στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» και πήρε τον extra βαθμό για το Gala. Ποια κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και βρέθηκε στην πρώτη θέση και ποια ήταν αυτή που συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία;

Μια ακόμη νικήτρια αναδείχτηκε στο σημερινό επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΙ, που είχε πολλά ευτράπελα, σπόντες και καρφιά. Ωστόσο, οι παίκτριες συνέχισαν κανονικά την ροή τους.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Καζαριάν συγκέντρωσε 14,4 βαθμούς και ήρθε στην πρώτη θέση, ενώ η Κορίνα Αβραμιτίδου απέσπασε 12,2 βαθμούς και ήρθε στην δεύτερη. Οι συμπαίκτριες τους λοιπόν ανέδειξαν την νικήτρια της ημέρας.

Ο λόγος για την Μαρία Καζαριάν, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη φορά, βγήκε νικήτρια της ημέρας. Ωστόσο, λίγα λεπτά νωρίτερα μια συμπαίκτρια της αποκάλυψε πως της έκλεψαν το αυτοκίνητο.

Πριν ανακοινωθεί η σημερινή νικήτρια του My style rocks η Στικούδη έκανε μια σημαντική ανακοίνωση

«Κάγκελο» έμειναν όλες οι παίκτριες στο πλατό του «My style rocks» με την ανακοίνωση που έκανε η Κατερίνα Στικούδη. Αποκάλυψε στον αέρα, τι αλλάζει στο παιχνίδι από εδώ και στο εξής, μετά την είσοδο μιας νέας διαγωνιζόμενης.

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε για το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ και η Έλενα Χριστοπούλου, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Στέλιος Κουδουνάρης έκατσαν στις καρέκλες τους για να σχολιάσουν τις στιλιστικές επιλογές των κοριτσιών.

Να σημειώσουμε, πως στο πλατό του My style rocks και η Κατερίνα Στικούδη πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Όπως αυτή με το απίστευτο σκίσιμο.

Μετά την είσοδο της νέας παίκτριας, η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε στις παίκτριες του «My style rocks» πως τα κορίτσια δεν θα γίνουν 11 όπως θα περίμεναν οι τηλεθεατές μετά το Gala της Παρασκευής, όπου δυο παίκτριες αποχώρησαν. Η μία ήταν η Νέλλη Ραί και η άλλη η Κρίστεν Λεοτσάκου.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, οι παίκτριες θα μείνουν 10 μετά την προσθήκη της νέας κοπέλας, της Αρετής.