Δεν φαντάζεστε τι έχει μαζέψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο σπίτι του με την Ζέτα Μακρυπούλια

Δεν πάει το μυαλό σας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν φαντάζεστε τι έχει μαζέψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο σπίτι του με την Ζέτα Μακρυπούλια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» βρέθηκε ο Μιχάλη Χατζηγιάννη. Στην συνέντευξη του μάλιστα, αποκαλύφθηκε τι έχει μαζέψει στο σπίτι που μένει με την Ζέτα Μακρυπούλια ο τραγουδιστής. Και όμως, δεν πάει το μυαλό σας.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια τηλεοπτική εμφάνιση. Και αυτό γιατί ο Νίκος Μουτσινάς, εκτός από επιτυχημένος στην δουλειά του, είναι και πολύ καλός φίλος με την παρουσιάστρια σύντροφο του.

Ο Μιχάλης Χατηγιάννης, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις εμφανίσεις του με τη Μελίνα Ασλανίδου στη Θεσσαλονίκη, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο τραγούδι που έχει δώσει για το remake του Καφέ της Χαράς.

Εκτός αυτών, δεν σταμάτησε να γελάει όταν ο παρουσιαστής μίλησε για τις 28 γάτες που έχει μαζέψει στο σπίτι που μένει με την Ζέτα Μακρυπούλια. Μετά από αυτή την αναφορά οι τραγουδιστής δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια του.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια σε βραδινή έξοδο τους. Δεν τον άφησε στιγμή από τα χέρια της.

Δείτε το σπίτι που μεγάλωσε όταν ήταν παιδί η Ζέτα Μακρυπούλια πριν γνωρίσει τον Χατζηγιάννη

Δείτε το βίντεο μέσα από το σπίτι που μεγάλωσε όταν ήταν παιδί η Ζέτα Μακρυπούλια! Το πατρικό της, εκεί έμενε με τους γονείς της...

Στα μέρη και το σπίτι που μεγάλωσε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο παρελθόν η κάμερα της εκπομπής “Στα καλά καθούμενα”. Ταξίδεψαν μέχρι την Ποταμούλα, το τελευταίο ορεινό χωρίο της Αιτωλοακαρνανίας και μίλησαν με ανθρώπους που γνωρίζουν την ηθοποιό από τότε που ήταν παιδάκι.

Φίλοι, συγγενείς και γείτονες μοιράζονται τις αναμνήσεις τους από τη μικρή Ζέτα. Ανάμεσά τους και ο κολλητός του μπαμπά της.

Φυσικά, το πατρικό της σπίτι είναι γεμάτο με φωτογραφίες και εξώφυλλά της Ζέτας.