Χαρμόσυνα νέα στην ελληνική showbiz - Γνωστό ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαρμόσυνα νέα στην ελληνική showbiz - Γνωστό ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι

Χαρμόσυνα είναι τα νέα που «έσκασαν» στην ελληνική showbiz. Γνωστό ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι και ανυπομονεί να έρθει ο καιρός που θα το κρατήσει στην αγκαλιά του. Η εγκυμονούσα βρίσκεται στον 5ο μήνα κύησης και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολούν τα media μόνο μέσα από την δουλειά τους.

Την αποκάλυψη έκανε η ευτυχισμένη μαμά όταν η κάμερα της εκπομπής του Happy Day την «τσάκωσε» σε δημόσια έξοδο της. Η ίδια είναι πέντε μηνών έγκυος και ανυπομονεί να έρθει το πρώτο της παιδάκι στον κόσμο και να το κρατήσει στην αγκαλιά της.

Βερόνικα Δαβάκη Δημήτρη Παπαδημητρίου πρώτο παιδί

Baby boom στην showbiz με γνωστό μπασκετμπολίστα να γίνεται ξανά πατέρας αποκτώντας και τέταρτο γιο. Η οικογένεια, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, υποδέχτηκε το νέο της μέλος ενώ η ομάδα του γνωστού αθλητή εξέδωσε ανακοίνωση για την ευχάριστη είδηση.

Ο λόγος για την Βερόνικα Δαβάκη και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Baby boom! Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδάκι

Baby boom! Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Στο Instagram η εγκυμονούσα μαμά δεν σταματάει να δημοσιεύει φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife, το παιδάκι που περιμένουν ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Δώνης και η Σοφία Χατζηανδρέου είναι είναι αγοράκι και από την χαρά του διοργάνωσαν ένα πάρτι σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο της Γλυφάδας.

Το ζευγάρι που μετράει πέντε χρόνια σχέσης θα μεγαλώσει την οικογένεια του και είναι πολύ ευτυχισμένο.

ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδάκι!

ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδάκι!

Πασίγνωστη ηθοποιός μετά την αποβολή είναι και πάλι έγκυος!

Πασίγνωστη ηθοποιός μετά την αποβολή που είχε, είναι και πάλι έγκυος και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, το αποκάλυψε η ίδια.

Σε ηλικία 43 ετών περιμένει με ανυπομονησία με το σύζυγό της, το τρίτο μέλος της οικογένειας τους και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι.

«Αφού ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος πριν από 13 εβδομάδες, είχα ένα μείγμα συναισθημάτων που κυμαίνονταν μεταξύ πλήρους χαράς και απόλυτης τρομοκρατίας. Λόγω της ηλικίας μου και την απώλεια της τελευταίας εγκυμοσύνης δεν ήθελα να συνδεθώ με αυτό το πιθανό μωρό πολύ γρήγορα» έγραψε στο Instagram η milla jovovich.

Και συνέχισε: «Σας ευχαριστούμε για την αγάπη. Είμαστε ευλογημένοι με ένα άλλο κορίτσι! Τέλος πάντων, ευχόμαστε σ’ εμένα και το μωρό μου τύχη! Σας στέλνω πολλή αγάπη και θα σας κρατήσω ενημερωμένους για την πρόοδό μου!».

Ηθοποιός μετά την αποβολή είναι έγκυος

TAGS