Masterchef: Πέταξε στα σκουπίδια το πιάτο της και έγιναν έξαλλοι οι κριτές - Ξέσπασε σε κλάματα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef: Πέταξε στα σκουπίδια το πιάτο της και έγιναν έξαλλοι οι κριτές - Ξέσπασε σε κλάματα

Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef. Παίκτρια λίγο πριν το τέλος της δοκιμασίας, πέταξε το πιάτο της στα σκουπίδια με αποτέλεσμα οι κριτές να γίνουν έξαλλοι με αυτή την κίνηση της. Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα.

Σε ένα ακόμη επεισόδιο είδαμε να επικρατεί πανικός και τα... ευτράπελα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους. Η Κατερίνα προσπάθησε να φτιάξει ρολάκια με το ψωμί του τοστ ωστόσο δεν ήταν ικανοποιημένη με την προσπάθεια της με αποτέλεσμα να ανοίξει τον κάδο των σκουπιδιών και να πετάξει το φαγητό της.

Όταν οι τρεις κριτές αντιλήφθηκαν το γεγονός, έγιναν έξαλλοι. Πρώτος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την έστησε στον τοίχο λέγοντάς της πως δεν ήταν καθόλου σωστό αυτό που είχε κάνει.

Η Κατερίνα στην συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα, καθώς τα έβαλε με τον εαυτό της. Στην συνέχεια, όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς της είπε να την πάριε μια αγκαλιά για να νιώσει καλύτερα εκείνη αρνήθηκε.. Ωστόσο, να πούμε πως η ίδια έχει ασυλία και δεν μπορεί να φύγει από το παιχνίδι.

Ωστόσο, τον Σταμάτη Κωβαίο τον θυμάστε από την εμφάνισή του στο τηλεοπτικό παιχνίδι μαγειρικής, MasterChef; Σήμερα κάνουν ουρές έξω από το εστιατόριό του, καθώς έχει μπριζόλες λουκούμι!

Σε κλάματα στο Masterchef είχε ξεσπάσει και ο Γιώργος

Σε κλάματα "ξέσπασε" παίκτης του MasterChef όταν είδε την κοπέλα του, μιας και η συγκίνηση του ήταν μεγάλη. Ο Γιώργος Λασκαρίδης ο οποίος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκρυά του!

Ο παίκτης με το που θυμήθηκε την αγαπημένη του, δεν σκέφτηκε τίποτα άλλο εκτός από εκείνη και την αγάπη του για αυτήν, οδηγώντας σε μια πολύ συγκινητική στιγμή.

Χαρακτηριστικά είπε, «Θα πάρω μαζί μου μια φωτογραφία από τις πιο όμορφες αναμνήσεις με την κοπέλα μου, την Λότους η οποία μου λείπει πολύ. Δεν έχουμε μιλήσει τώρα μια βδομάδα και πραγματικά είναι ένα άτομο που με κάνει να είμαι καλά στη ζωή μου και μου λείπει πολύ να την ακούω και να μου λέει αυτά τα λόγια που μου λέει για να με στηρίζει και να συνεχίζω». Δεν θα πιστέψετε ποιον συμπαίκτη της ονόμασε"κομπλεξικός και κότα" μπροστά στις κάμερες!

Ενώ συμπλήρωσε με έκπληξη, «Έχω δώσει μία υπόσχεση. Αν βγω νικητής στο MasterChef θα τη ζητήσω σε γάμο στον τελικό». Εσείς είδατε την "έξαλλη" Μαριάννα;