Κική Δημουλά: Το τελευταίο αντίο - Σήμερα η κηδεία

Θα γίνει δημοσία δαπάνη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κική Δημουλά: Το τελευταίο αντίο - Σήμερα η κηδεία

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς, γνωστοί και θαυμαστές της Κική Δημουλά στην κηδεία της, όπου θα γίνει στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, στις τέσσερις το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι, έπειτα από ανακοίνωση της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμου, Λίνας Μενδώνη, η κηδεία της ποιήτριας θα γίνει δημοσία δαπάνη.

Παράλληλα η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αποκάλυψε ότι θα ακολουθήσει μια σειρά εκδηλώσεων για να τιμηθεί η μνήμη της και το έργο της γνωστής ποιήτριας.

Η παράκληση της οικογένειας της Κικής Δημουλά που συγκινεί


Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν, να ενισχύσουν
Στέγη Γερόντων, Άγιος Νεκτάριος, Αγία Παρασκευη
Εθνική Τράπεζα: GR 6801 10 18 000000 180 5580 2856
ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο

Διαβάστε εδώ ποια ήταν η Κική Δημουλά - Θα εκπλαγείτε με το έργο που αφήνει πίσω της....

Πριν το τελευταίο αντίο την θλίψη της για την Κική Δημουλά εξέφρασε και η Δανάη Μπάρκα

Συγκλονίζει η Δανάη Μπάρκα με το δημόσιο αντίο στην φίλη της μητέρας της, Κική Δημουλά! Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει την θλίψη της και θέλησε να δώσει με τον δικό της τρόπο τα συλλυπητήριά της.

Η διάσημη ποιήτρια μεταφέρθηκε το προηγούμενο Σάββατο εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπέστη έμφραγμα, ωστόσο χθες δεν τα κατάφερε και ανακοινώθηκε ο θάνατός της, βυθίζοντας τους δικούς της και τους θαυμαστές της σε πένθος.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Δανάη Μπάρκα, η οποία γνώριζε προσωπικά την ποιήτρια μιας και η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου ήταν στενή της φίλη. Θέλοντας λοιπόν να την αποχαιρετήσει ανέφερε χαρακτηριστικά, «Δεν ξέρω αν κλαίω περισσότερο από θλίψη που έφυγες ή αν κλαίω από χαρά που σε είχα στην ζωή μου. «Διατίθεται ἀπόγνωσις εἰς ἀρίστην κατάστασιν, καὶ εὐρύχωρον ἀδιέξοδον. Σὲ τιμὲς εὐκαιρίας. Ἀνεκμετάλλευτον καὶ εὔκαρπον ἔδαφος πωλεῖται ἐλλείψει τύχης καὶ διαθέσεως. Καὶ χρόνος ἀμεταχείριστος ἐντελῶς. Πληροφορίαι: Ἀδιέξοδον» Κική μας».

Δανάη Μπάρκα Κική ΔημουλάΔανάη Μπάρκα Κική Δημουλά αντίο