Η Ελένη Φουρέιρα «ντύθηκε» με στρας - 10 χρόνια στο τραγούδι, δεν την έχουμε ξαναδεί έτσι

Τρίβαμε τα μάτια μας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Φουρέιρα «ντύθηκε» με στρας - 10 χρόνια στο τραγούδι, δεν την έχουμε ξαναδεί έτσι

Η Ελένη Φουρέιρα μας τρέλανε όταν «ντύθηκε» με στρας από πάνω μέχρι κάτω! 10 χρόνια στο τραγούδι, δεν την έχουμε ξαναδεί έτσι και πήρε από εμάς Όσκαρ κομψότητας. Η τραγουδίστρια είναι στα καλύτερά της και αυτό βγαίνει στις στιλιστικές της επιλογές.

Η ίδια, είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram και τα post της σαρώνουν σε αντιδράσεις! Το πιο πρόσφατο φυσικά, δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού από κάτω έχει κάνει «πανικό» η ολόσωμη φόρμα της. Λογικό θα μας πείτε, αφού είναι κεντημένη με άπειρα στρας και πούλιες.

Λίγο μετά την ανακοίνωση για τα ευχάριστα (Δείτε την εδώ, θα μείνετε άφωνοι), η Ελένη Φουρέιρα έκανε κίνηση ματ για ακόμα μια φορά! Πόσταρε μια φωτογραφία της στην οποία φοράει ολόσωμη φόρμα γεμάτη στρας και «ντύθηκε» με λάμψεις. 10 χρόνια στο τραγούδι, δεν την έχουμε ξαναδεί έτσι και είμαστε σίγουροι πως το ίδιο θα πείτε και εσείς...

Ιδού η σχετική ανάρτηση:

Δεν την έχουμε δει ποτέ έτσι την Ελένη Φουρέιρα! Έβαλε στρας μέχρι και στα χέρια, «ντύθηκε» ολόκληρη

Η Ελένη Φουρέιρα, άναψε το δέντρο σε μεγάλο εμπορικό κέντρο και έκανε μια εμφάνιση που συζητήθηκε αρκετά! Η τραγουδίστρια, επέλεξε για την βραδιά ένα φόρεμα γεμάτο κρόσσια όμως μια λεπτομέρεια έκανε την διαφορά.

Η Ελένη, ολοκλήρωσε το look της με γάντια από τούλι και δαντέλα, στα οποίο είχε κεντήσει στρας! Τα μάτια όλων δεν έφυγαν λεπτό από πάνω της και φυσικά η Ελένη Φουρέιρα πήρε το απόλυτο 10άρι... Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία με τον αδερφό της! Στο πρόσωπο είναι σαν δίδυμοι!

Ελένη Φουρέιρα στραςΕλένη Φουρέιρα εμφάνισηΕλένη Φουρέιρα όπως δεν την έχουμε ξαναδεί