Με φουσκωμένη κοιλιά η Ελένη Μενεγάκη - Την χάιδευε στην εκπομπή της

Καρέ - καρέ το περιστατικό

Με φουσκωμένη κοιλιά η Ελένη Μενεγάκη - Την χάιδευε στην εκπομπή της

Κι όμως η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλιά και μάλιστα την χάιδευε στην εκπομπή της!Φωτογραφία ντοκουμέντο από το ξεκαρδιστικό περιστατικό. Να τονίσουμε βέβαια, ότι δεν είναι έγκυος αλλά αγαπά πολύ... το καλό φαγητό.

Σήμερα είναι παγκόσμια ημέρα μεξικάνικου φαγητού και η ίδια του έδωσε να καταλάβει, στην εκπομπή της στον Alpha tv! Η παρουσιάστρια έφαγε πέντε μεξικάνικα τάκος με κοτόπουλο και η κοιλιά της όπως ήραν φυσικό φούσκωσε και μάλιστα αρκετά. Παρόλα αυτά, συνέχισε ακάθεκτη να τρώει!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Πέτρος Συρίγος τα έχασαν και η Ελένη Μενεγάκη γελώντας είπε: «Έφαγα πολύ. Δεν ξέρω αν το βλέπετε όλα μπήκαν εδώ (κοιλιά)…Συνήθως πόσα πρέπει να φάμε από αυτά για να πούμε ότι χορτάσαμε; Πέντε έφαγα…» και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της απάντησε «δέκα σίγουρα Ελένη»!

Η παρουσιάστρια δεν μάσησε: «Άσε ρε που μιλάς και εσύ! Βλέπεις αυτόν εδώ τον άντρα με τις πλατάρες και δεν τρώει τίποτα και βλέπεις αυτό εδώ το κορίτσι, εμένα που έχω φάει πέντε τάκος με κοτόπουλο και συνεχίζω! Είναι δυνατόν να είσαι τόσο στεγνός και να φοβάσαι να φας ένα; Τι θα πάθεις; Θα βάλεις λίπος με ένα; Και στερείς κάτι από τη ζωή σου που θα σου φέρει χαρά; Δεν σου λέω να τρως συνέχεια, αλλά να στερούμαστε τόσο; Δεν σε έχω δει ποτέ να τρως… είσαι συνέχεια με το ταπεράκι σου και τρως μαρούλια»! Να τονίσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν αγαπά τις ακραίες δίαιτες αλλά κάνει μια πολύ επιτυχημένη, δείτε την εδώ.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

Μενεγάλη φουσκωμένη κοιλιά

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει καθόλου φουσκωμένη κοιλιά ακόμα και χωρίς ρετούς - Τι είπε στην εκπομπή της

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε δημοσίως μέσω του instagram πόσα κιλά ζυγίζει!

Η αποκάλυψη ήρθε μετά από ένα σχόλιο follower.

Σε μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram υπήρξε σχόλιο από follower της παρουσιάστριας, το οποίο έλεγε: «Έχει γίνει 50 κιλά ρε Ελένη και μου το παίζεις φαγανή μπροστά στην κάμερα!».

Τότε η Ελένη Μενεγάκη απάντησε, ρίχνοντας την αποκάλυψη για τα κιλά της: «Είμαι 59 κιλά, τρώω καλά και είμαι ευτυχισμένη».

Δείτε την ανάρτηση

Μενεγακη κιλά

Η Ελένη Μενεγάκη ξύπνησε πολύ νωρίς σήμερα και πόσταρε μία φωτογραφία με νόημα -Η φωτογραφία που δημοσίευσε αξημέρωτα και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!