Αδιανόητο! Νέα έπαυλη για τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ - Έχει 6 μπάνια, πισίνα και 8 κρεβατοκάμαρες

Δείτε φωτογραφίες από μέσα

Αδιανόητο! Νέα έπαυλη για τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ - Έχει 6 μπάνια, πισίνα και 8 κρεβατοκάμαρες

Αδιανόητο κι όμως αληθινό! Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ αφού άφησαν την Βασίλισσα Ελισάβετ και το παλάτι αποφάσισαν να αποκτήσουν νέα έπαυλη! Μια ταπεινή έπαυλη που έχει 6 μπάνια, μια πισίνα σε διαστάσει γηπέδου και φυσικά 8 κρεβατοκάμαρες!

Η έπαυλη, η οποία απέχει ελάχιστα από την παραλία και κάποτε ανήκε στον πρώην πρωταγωνιστή του «Baywatch», Νταβίντ Σαρβέ, και την πρώην σύζυγό του, Μπρουκ Μπερκ, βρίσκεται σχετικά κοντά με το σπίτι της μητέρας της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ. Στην ίδια γειτονιά διαθέτουν, επίσης, σπίτι οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Μελ Γκίμπσον, Ντικ Βαν Ντάικ και Κέιτλιν Τζένερ.

Δείτε φωτογραφίες από μέσα:

Ωστόσο, φημολογείται έντονα πως η Μέγκαν είναι έγκυος κι αυτό γιατί έκανε μια εμφάνιση που... κάτι φάνηκε! Δείτε την εμφάνισή της εδώ!

Οριστική ρήξη στη σχέση της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι με το Buckingham: "Πρέπει να είναι πιο ευγενικοί"

Οριστική φαίνεται να είναι η ρήξη της σχέσης της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι με το Buckingham, αφού πηγές δηλώνουν πως το ζευγάρι "πρέπει να είναι πιο ευγενικό" μετά τις δηλώσεις που έκαναν για την επωνυμία Sussex.

Πριν μερικές ημέρες η βασίλισσα, απαγόρευσε στο ζευγάρι να χρησιμοποιεί τον όρο "Sussex Royal" καθώς αποφάσισαν να μην είναι ενεργά μέλη της οικογένειας. Την απόφαση αυτή την πήραν μετά από συνομιλίες με υπαλλήλους του παλατιού που συμφώνησαν πως δεν μπορούν να την χρησιμοποιούν.

Την Παρασκευή, ανακοινώθηκε ότι θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον όρο Sussex Royal από τις 31 Μαρτίου που θα αποχωρήσουν και επίσημα από το παλάτι.Δείτε και την "επίθεση" του πρίγκιπα Χάρι στην Βασίλισσα Ελισάβετ

Λίγες ώρες αργότερα το ζευγάρι δημοσίευσε ανακοίνωση 1,114 λέξεων στην προσωπική τους ιστοσελίδα, εκτοξεύοντας βέλη προς τη βασίλισσα Ελισάβετ. «Ενώ δεν υπάρχει καμία δικαιοδοσία από το Γραφείο της Μοναρχίας στη χρήση του όρου "Royal" πέραν της χώρας, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν το "Sussex Royal" ή κάποια παραλλαγή με τον όρο "Royal" σε καμία δράση τους στη Βρετανία ή αλλού όταν ολοκληρωθεί η μεταβατική περίοδος», αναφέρουν.

Τι αναφέρει το παλάτι για την Μέγκαν και τον Χάρι

Η DailyMail ανακοίνωσε πως το ήταν τόσο ηθικά όσο και νομικά αδύνατο να κυκλοφορήσουν ως βασιλείς, ενώ επιδιώκουν εμπορικά συμφέροντα μετά το Megxit. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ισχυρίστηκαν ότι δεν υπήρχε τίποτα που να τους εμποδίζει να χρησιμοποιούν τη λέξη «Royal» στο εξωτερικό, αλλά απλώς επέλεξαν να μην το κάνουν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το παλάτι είναι εξαντλημένο, αλλά όχι έκπληκτο από τις πράξεις της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, ενώ κάποιοι περιέγραψαν τα λόγια του ζευγαριού ως άχρηστα για τη δημόσια εικόνα και τις οικογενειακές τους σχέσεις.

Πηγές μέσα από το παλάτι δήλωσαν στη Mail ότι το ζευγάρι φάνηκε να «έχει χάσει κάθε προοπτική». «Ηταν η απόφασή τους να το κάνουν αυτό και η οικογένεια προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για να τους διευκολύνει», ανέφερε η πηγή. «Αλλά απαιτεί αναπόφευκτα θυσίες και από τις δύο πλευρές και οι Sussexes πρέπει να είναι μάλλον πιο ευγενικοί», πρόσθεσε. «Η αποκοπή από το περιθώριο δεν βοηθά κανέναν», τόνισε.

Εκπρόσωπος του παλατιού αρνήθηκε να σχολιάσει, αλλά τόνισε ότι έχουν εκδοθεί αρκετές δηλώσεις από τότε που το ζευγάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα. Μάλιστα, ορισμένες από τις δηλώσεις έγιναν από τη βασίλισσα, η οποία εξέφρασε τη λύπη της για την απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.